Миналата сряда Стоян не успя да номинира никого и затова

...
Миналата сряда Стоян не успя да номинира никого и затова
Коментари Харесай

Подкара Ги Наред! Албена Вулева Започна Да Кълне Съквартирантите!

Миналата сряда Стоян не съумя да номинира никого и по тази причина Биг Брадър се принуди да спре топлата вода на всички. Това не се понрави на съквартирантите, само че никой не съумя да се разсърди на чудноватия Я-Я. За Вулева обаче той се оказа първият максимален дразнител. " Ще те пратя при Създателя ", закани му се тя, избесняла пред непоклатимото му успокоение и непукизъм.

" Той си придава изкуствено типа на отнесен. Той не е подобен. Той е бдителен, образован, себелюбив. Той употребява това да си живее в един по-голям комфорт от това, което ние останалите можем да си позволим ", съобщи Вулева.

След това тя се нахвърли върху Никита. Татуираната съквартирантка изнерви журналистката със слабостта си към спането. " Каквото и да става в Къщата, ти го проспиваш. За мен това обаче е всекидневие и то ме вълнува. Изобщо не ме интересува какво мислиш. Попаднала си ми на мушката и няма да ме спреш... Ще ти се стъжни животът ", закани Вулева.

" Смятам тая пешка да я чукна. Това е най-слабият състезател в този сезон. Стига й толкоз ", съобщи Вулева на номинациите довечера.

Зрителите, следящи риалити шоуто, сигурно чакат нови провокации от страна на " новата мюсюлманка ", която, както е известно, е привикнала да натрупа точки на гърба на другите, сипейки унизителни насмешки.

Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР