Миналата сряда сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ публикува сензационната новина,

...
Миналата сряда сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ публикува сензационната новина,
Коментари Харесай

Клозетна журналистика! „Конкурент“ излъга за Сашо Ангелов, кой ще се извини за фалшивата новина /доказателства/

Миналата сряда уеб сайтът на врачанския вестник „ Конкурент “ разгласява сензационната вест, че старши-треньорът на „ Ботев “ Сашо Ангелов напуща новия член на Първа лига, с цел да поеме втородивизионния „ Локомотив “ /Горна Оряховица/. Материалът провокира стихия от отвращение измежду оределите читатели на електронното издание и стана обект на съществени рецензии в обществената мрежа. Публикуваното имаше всички признаци на подправена вест и по тази причина почитателите на тима настоятелно питаха основният редактор Георги Александров-Гошо Синдика дали ще се извини, когато стане известна истината.
В четвъртък той даже пусна на първа страница на вестника директното обвиняване, че Сашо Ангелов се прави на вманиачен. Толкова незаслужени тежки думи към треньор на обичания на врачани „ Ботев “ никой не си е разрешавал.
В петък обаче същият Гошо Синдика, който разгласява помията за експерта, пусна материал от почналата подготовка на врачани, като свенливо написа в него, че Сашо Ангелов остава на поста си.
Очевидно дребничкият на растеж основен редактор се е надявал, че подправената вест от предходния ден е забравена и той умерено може да прескочи този неприличен миг, без да се извини. За негово страдание обществото не прости сходни долнопробни осъществявания и в този момент с съображение пита: Кой ще се извини за подправената вест за Сашо Ангелов? Кой ще поеме отговорността за уронения авторитет на индивида, който още веднъж върна „ Ботев “ в елитния футбол? Кой ще поеме отговорността за разрушеното, въпреки и малко останало доверие в „ Конкурент “? Трябва ли да се подсети на Гошо Синдика, че е наемник в изданието, а притежателят е Делян Пеевски?
Докато не се отговори обществено на тези въпроси, Гошо Синдика с съображение може да бъде считан за помияра на врачанската публицистика! В този случай с цялостна мощ важи националната сентенция, че на лъжата краката са къси. Ама доста къси …
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР