Миналата седмица започна новият сезон на Черешката на тортата. В

...
Миналата седмица започна новият сезон на Черешката на тортата. В
Коментари Харесай

Нагласено! Ето кой ще спечели "Черешката на тортата"

Миналата седмица стартира новият сезон на Черешката на тортата. В продължение на няколко месеца ще гледаме по какъв начин най-популярните български звезди ще се състезават за наградата " Домакин на седмицата ". Тази седмица участници са Мариана Попова и артистът Веселин Плячков, които разкриха връзката си обществено, музикалната легенда Орлин Горанов, моделът Александра Богданска и най-попукярната дизайнерка - Мегз.

За страдание на елементарния фен, надпреварата тази седмица към този момент е предрешено и се знае авансово кой ще завоюва, твърди ХотАрена. Мегз, която е мъчително амбициозна, оповестила на продуцентите, че в случай че не завоюва няма да взе участие.

Разбира се, не минало единствено със опасността. Каканашева трябвало да се бръкне и за солидна сума, с цел да си тръгне със статуетката. За да откажат миньончето продуцентите поискали скандалната сума от 10 000лв., само че Мегз въобще не се зачудила и се примолила на мъжа до нея да и угоди и този път. Той в никакъв случай не отказвал на Каканашева и към този момент е ясно, че тя ще бъде победител.

Може би точно по тази причина Каканашева даде най-ниска оценка на Мариана Попова. Въпреки че вечерята на певицата не беше нищо изключително всички, като се изключи първата ни дизайнерка, й дадоха по 10 точки. Дали Мегз го направи тъй като единствено тя беше откровена и задоволително смела или следваше тактика да завоюва премията следва да забележим в идващите епизоди на предаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР