Миналата седмица vivo обяви нова дъщерна марка на име iQOO

...
Миналата седмица vivo обяви нова дъщерна марка на име iQOO
Коментари Харесай

vivo iQOO на живи снимки, но не се сгъва

Миналата седмица vivo разгласи нова дъщерна марка на име iQOO и загатна за първия ѝ смарт телефон. Предположенията бяха, че става въпрос за геймърски модел, само че появилите се малко по-късно публични рендъри намекнаха за сгъваем екран и дизайн, който ще разреши апаратът да се огъва в джоба ви, както е модерната наклонност при новаторските модели.
За страдание обаче, vivo iQOO не е сгъваем телефон.

По време на лъчение на Мача на звездите в НБА, по китайската телевизия бе направена къса проява на телефона и от нея стана ясно, че това е напълно елементарен уред с три задни камери и vivo iQOO лого в долния ляв ъгъл.



Отсъства и нападателният дизайн, който подхожда на геймърските модели телефони. Така главното пояснение все още е, че vivo iQOO ще подчертава върху мобилната снимка.

Досега vivo не е имала модел, който да залага кой знае какъв брой на фотосите. Възможно е vivo iQOO да се окаже и полу-геймърски, полу-флагман вид, който се пробва да се конкурира с Honor Play и Xiaomi Play на китайския пазар. Третият реален вид е, че новият телефон ще бъде слайдър, сходен на Honor Magic 2 и Mi Mix 3. Докато не забележим действителните параметри, към този момент единственото успокоение е, че към този момент знаем по какъв начин се произнася iQOO – от устата на водещата името звучи като „eye-coo“.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР