Миналата седмица видяхме как Селена Гомес отпразнува своя 31-ви рожден

...
Миналата седмица видяхме как Селена Гомес отпразнува своя 31-ви рожден
Коментари Харесай

Селена Гомес както не сме я виждали - по бански на лодка

Миналата седмица видяхме по какъв начин Селена Гомес отпразнува своя 31-ви рожден ден. Голямо празненство, доста посетители и прожекция на " Барби ".

Но който си е помислил, че с това се изчерпват празненствата на изпълнителката, е сбъркал. Гомес се е отправила дружно с група другари на премеждие по вода.

На стори в профила си в Instagram изпълнителката разгласява няколко фотоси, на които се вижда по какъв начин е на лодка и се любува на слънчевото време.

Разбира се, банският е наложителен, като в тази ситуация Селена е заложила на розов от две елементи, с който демонстрира своята секси страна. Нещо, което не сме привикнали изпълнителката да прави през последните години.

Миналата седмица Селена Гомес употребява профила си в обществената мрежа, с цел да честити рождения ден на Франсия Раиса - приятелката, която ѝ подари бъбрек през 2017 година " Честит рожден ден на това особено човешко създание. Без значение къде ни води животът, аз те обичам ", написа Гомес.

През последните години връзките сред двете приятелки не са изключително топли поради мнения на изпълнителката в интервю за Rolling Stone, че Тейлър Суифт е единствената ѝ другарка в промишлеността. На което Раиса не реагира доста добре, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР