Миналата седмица видяхме как Огнян се пречупи и не можа

...
Миналата седмица видяхме как Огнян се пречупи и не можа
Коментари Харесай

MasterChef 2019: Братът на Владо Карамазов влиза в предаването

Миналата седмица видяхме по какъв начин Огнян се пречупи и не можа да отбрани престилката си в елиминациите. Тази седмица провокациите пред хоби-готвачите не престават.
 MasterChef 2019: MasterClass от началник Андрей Стоилов и кой ще отиде на директна елиминация
MasterChef 2019: MasterClass от началник Андрей Стоилов и кой ще отиде на директна елиминация

Става все по-напечено

Довечера кутията на MasterChef няма да се окаже по усета на всички. Участниците ще би трябвало да подготвят ядене, което датира от антични времена и намира своите тълкования в другите кухни по света. За някои от хоби-готвачите продуктите ще бъдат изцяло непознати, което значи, че ще би трябвало да се доверят на интуицията си за приготвянето им.
 Снимка 419541

По традиция тримата участници, които се оправят най-добре, ще отидат на MasterClass и ще се борят за имунитет, до момента в който останалите ще бъдат подложени на стрес тест .
 Братът на Владо Карамазов прави торта за сватбата на Хари и Меган
Братът на Владо Карамазов прави торта за сватбата на Хари и Меган

Истинска чест

MasterClass-ът довечера ще бъде воден от началник Иван Александров , братът на артиста Владо Карамазов, който създаде тортата за медийното събитие на кралската женитба на принц Хари и Меган Маркъл.
 Снимка 419540

Той ще подготви пред очите им типичните британски кексчета, само че с български привкус. На пръв взор задачата наподобява лесна, само че крие доста компликации поради множеството съставни елементи и деликатните артикули.
 Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво би трябвало да има идващият победител
Силвена Роу и магията на десертите без скотски артикули и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикването в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

В стрес теста Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу ще дадат на седемте хоби-готвачи наложителна основа, на която да стъпят, и креативна независимост, с цел да покажат какъв брой добре могат да съчетават другите усети.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР