Миналата седмица ви показахме как ярките и наситени цветове ще

...
Миналата седмица ви показахме как ярките и наситени цветове ще
Коментари Харесай

6 елегантни стайлинг идеи как да носим палто в ярък цвят

Миналата седмица ви показахме по какъв начин ярките и наситени цветове ще имат своята основна роля в есенно-зимните месеци. Можем да ги използваме по друг метод – да изберем единствено един, да комбинираме най-малко два или самоуверено да достигнем до най-малко до три в един. Днес обаче ви демонстрираме по какъв начин елегантно да носите цветно палто.
               

А в мрачните дни тази седмица имаме потребност от повече прохлада и въодушевление в стайлинга си. Готови сме да си я прибавим точно посредством връхните облекла. Жълто, зелено, синьо, алено и за какво не – стилните марки оферират модели в огромно многообразие от нюанси, тъй че да изберете елементарно най-подходящия цвят за вас. Лесно можете да изберете по отношение на облеклата, които имате в дрешника си.
               

Цветното палто елементарно става акцент в черен монохромен тоалет и тогава няма никакво значение към какъв колорит ще се насочите. Но пък може да се получи стилна композиция с облеклата под него. Например синьо със зелено, лилаво с жълто или розово с оранжево. Може да се добави даже аксесоар в кондензиран цвят, само че несъмнено, той би трябвало да бъде съгласуван с главния на платото. Брошките са добър вид, а ние към този момент сме си харесали няколко на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР