Миналата седмица Том Брейди леко изненада не само почитателите си,

...
Миналата седмица Том Брейди леко изненада не само почитателите си,
Коментари Харесай

Том Брейди и един буркан с пясък за 100 000 долара

Миналата седмица Том Брейди леко изненада освен феновете си, само че и почитателите на американския футбол, обявявайки, че се отхвърля от професионалния спорт.
 Том Брейди и новината, че още веднъж се отхвърля от професионалната си кариера
Дойде ли най-сетне краят за Том Брейди

Футболистът има да ни споделя нещо

Изненадващото бе, че решението му пристигна към година откакто първо се отхвърли, а по-късно се отметна и продължи с кариерата си. Е, може би не е било най-правилният ход, тъй като няколко месеца по-късно се стигна до раздялата му с Жизел Бюндхен.

Този път Брейди даде обещание, че няма да има прочувствени сбогувания, тъй като човек получава единствено едно прочувствено прощаване и той е получил своето през предходната година. Но има хора, които се пробват да изкарват пари от всичко, обвързвано с легендата на NFL.

Someone's selling a jar of sand on eBay from Tom Brady's exact spot where he announced his retirement
— CBS Sports HQ (@CBSSportsHQ)
Според CBC Sports, почитател на Брейди е пуснал за продажба в буркан, цялостен с пясък. Специалното на този пясък е, че индивидът го е събрал от точното място, на което Том Брейди е записал видеото, в което споделя, че се пенсионира за повторно.

Не знаем дали някой си е купил буркан с пясък, само че началната му цената не е по никакъв начин скромна - цели 677 $. Само след няколко дни искащите да се снабдят с него са били над 100, а достигната цена съвсем 100 000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР