Миналата седмица преминахме 100-ия ден от последния епизод на агресия

...
Миналата седмица преминахме 100-ия ден от последния епизод на агресия
Коментари Харесай

Къде е „никога повече“ за Газа?

Миналата седмица преминахме 100-ия ден от последния епизод на експанзия на Израел против народа на Газа. Беше депресиращ крайъгълен камък, който трябваше да се вземе поради. Сто дни на палестинци, които са били безмилостно унищожавани по всевъзможни брутални способи: израелски бомби, които ги раздират, израелски патрони, пробиващи черепите им, и наложената от Израел блокада ги гладува или ги убива посредством другояче лечими инфекции.

Сто дни, в които страните, които споделиха „ в никакъв случай повече “ преди съвсем 80 години, не направиха нищо, с цел да спрат нашето изтребване. Сто дни, в които ние пледирахме, филантропични организации пледираха, Организацията на обединените народи се молеше и хората по улиците по света се молеха, само че всички бяхме пренебрегнати.

Може би не би трябвало да се учудваме на мълчанието. В края на краищата бруталната и противозаконна окупация на Израел беше разрешена да продължи десетилетия, до момента в който не победи всички върхове и стана най-дълготрайната в актуалната история.

През цялото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР