Миналата седмица паралелно с новината за развода на Джеф Безос

...
Миналата седмица паралелно с новината за развода на Джеф Безос
Коментари Харесай

Kак Безос падна в капана на Санчес

Миналата седмица редом с новината за развода на Джеф Безос пристигна и тази за горещата му случка с някогашната тв водеща и сегашен водач на хеликоптер Лорън Санчес . Разбира се, първата ни мисъл бе, че знойната хубавица е хванала допустимо най-голямата риба в мрежите си.

Но ето по какъв начин стартира всичко. Връзката сред Безос и Санчес датира от няколко месеца, само че запознанството им - от много по-дълго време. Двамата срещат погледи за първи път в Сиатъл, на събитие, на което участват и Макензи, и брачният партньор на Лорън.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gregório Thomás García (@swag_e_gee) на Мар 12, 2013 в 9:52 PDT

Според доближени на Санчес, още тогава тя си е набелязала създателя на Amazon и е декларирала, че тъкмо той е мъжът, който желае и търси . И очевидно не е трансформирала това свое мнение с времето, а ори в противен случай - не се отхвърли от него, до момента в който не получи това, което желае.

И по този начин се стига до много пикантни подиуми . Оказва се, че любовниците са се срещали и са оставали в хотели откакто фамилията на Безос ги напуща. Като в Бостън, когато всички идват за дипломирането на сина им.

 Джеф Безос, Макензи Безос и случката му с Лорън Санчес преди развода
Заради тази жена ли се развежда Джеф Безос

Коя е Лорън Санчес

Макензи Безос пък нееднократно открива документи за полети с частния аероплан на брачна половинка си, в които единственият различен пътник и Лорън. След като аферата на създателя на Amazon придобива не толкоз скришен темперамент, двамата стартират да се срещат на разнообразни места без изключително да ги интересува кой ще разбере за това.

Красавицата с латиноамерикански корени е известна освен като жена, която може да накара хората да създадат каквото тя желае, само че и с прякора " огромната прахосница " . Тя е привикнала на много висок стандарт на живот, който към момента законния й брачен партньор е успявал да й обезпечи. Но в този момент с Безос напълно ще е неудържима, сигурни са нейния близки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от James Power (@jaywillpower) на Яну 9, 2019 в 11:38 PST

Скъпи облекла, скъпи обувки и чанти, най-хубавите заведения за хранене и хотели, най-екзотичните места за отмора. Щом Безос е вдлъбнат толкоз по Лорън, че да й праща неприлични фотоси на персонално известие сме сигурни, че няма да му се свиди нищо един $, който ще пръсне по нея, написа The Sun.

 Джеф Безос, Макензи Безос и какво ще се случи след развода
Ще стане ли Макензи Безос най-богата жена в света

Не всичко е предрешено

Въпреки пристрастеността посред им и неналичието на повече спънки, с цел да я обявяват, не всичко сред Джеф и Лорън е розово. Двамата към този момент са имали своя първия скандал , а повода за него е неблагоразумието на Санчес да покаже на свои другари неприличните фотоси, които Джеф й е пращал, сигурно в моменти не безразсъдство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР