Миналата седмица от пристанището на Льо Хавър в Северна Франция

...
Миналата седмица от пристанището на Льо Хавър в Северна Франция
Коментари Харесай

Дакар 2019: Първите машини вече заминаха за Перу

Миналата седмица от пристанището на Льо Хавър в Северна Франция отпътуваха транспортните средства на тима на Monster Energy Honda, които ще вземат участие в идното рали Дакар 2019. Превозните средства минаха процедурата за качване и отпътуваха за Южна Америка.

Деветте транспортни средства се състоят от един камион, четири вана и четири моторхоума (каравани), от които два са Laika. След прекосяване на разнообразни административни инспекции, транспортните средства бяха натоварени на кораба, който ще ги откара до столицата на Перу – Лима.



Към деветте транспортни средства на Monster Energy Honda се причислиха и от Monster Truck – колите 4×4, оцветени с цветовете на енергийната напитка, които ще бъдат употребявани за медиите към тима и информационните интензивности.

Рали Дакар 2019 стартира на 6 януари в Лима с параден старт. Преди това тимовете ще преминат през обзор и шейкдаун в перуанската столица. Състезанието ще включва общо 10 стадия с почивен ден в Арекипа, в южната част на страната. Състезанието ще финишира на 17 януари в Лима. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР