Миналата седмица Никол Шерцингер и Том Евънс на няколко пъти

...
Миналата седмица Никол Шерцингер и Том Евънс на няколко пъти
Коментари Харесай

Когато Никол Шерцингер и Том Евънс са много непослушни

Миналата седмица Никол Шерцингер и Том Евънс на няколко пъти ни демонстрираха какъв брой съзнателни жители са и по какъв начин съблюдават всички рекомендации, които касаят сигурността ни, поради разпространяването на COVID-19. Те не пропуснаха да покажат по какъв начин спортуват дружно, давайки скъпи насоки и рекомендации на всички под карантина и домашна изолираност.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и тренировките им у дома
Потните вечери на Никол Шерцингер и Том Евънс

Нищо не може да ги спре да...тренират

Оказва се обаче, че двамата палавници не са чак толкоз съзнателни и прескачат някоя от възбраните, наложени от държавното управление на Англия.

Лонодн, а и страната като цяло, е под цялостна карантина минимум до 15 април, като напускането на рамките ѝ е неразрешено до избраната дата. Или най-малко за множеството хора, защото през уикендаНиколШерцингер и половинката ѝ Том Евънс нарушиха наредбите.
 Снимка 473664

Те са хванати от папараци на летище Gatwick. Двамата са облечени с черни облекла, носят черни маски и несъмнено имат много багаж със себе си. Според Daily Mail Никол и Евънс са снимани малко преди да се качат на борда на аероплан и да отлетят.

View this post on Instagram
A post shared by Camille (@camillexscherzy) on Mar 28, 2020 at 11:13am PDT

Очевидно Никол и Том са решили, че за тяхната по-голяма сигурност, е доста по-добре да бъдат в Съединени американски щати, където по принцип живее певицата, в сравнение с да останат във Англия.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и някои хрумвания по какъв начин да уплътним времето в спорт по двойки
Колко добър екип са Никол Шерцингер и Том Евънс

Щастливи заедно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР