Миналата седмица Наталия Кобилкина сключи брак с гръцкия си любим

...
Миналата седмица Наталия Кобилкина сключи брак с гръцкия си любим
Коментари Харесай

Техниките на Наталия: Как Кобилкина откри мъжа на живота си?

Миналата седмица Наталия Кобилкина подписа брак с гръцкия си обичан – предприемачът Такис Дретакис. Припомняме ви, че това е втора женитба за сексоложката, която 11 години бе омъжена за българина Делчо Добрев. Наскоро тя гостува в новото предаване на Венета Райкова, което носи недвусмисленото име „ Горещи срещи “. Там Кобилкина разкри повече за техниката, която е употребила, с цел да срещне сегашния си брачен партньор.

Тя споделя, че първото нещо, което би трябвало да направиш, с цел да откриеш своята половинка е да създадеш поле, с цел да го срещнеш. Тоест би трябвало да изчистиш всичко от предишното, да приключиш дефинитивно старите си връзки. Тайната на Кобилкина се крие в съставянето на лист, който разкрива точните качества, които тя е желала да има бъдещият й брачен партньор, а както ще разберете единствено след секунди, те са много съответни.

Сексоложката почнала да се усеща като че ли мъжа към този момент го има и си дала обет да тича всяка заран в продължение на 1 месец. Наталия разкрива, че изобщо не обича да става рано и да тича, само че го направила и до момента в който тичала си представяла точно мъжа, който търси. А ето и условията, които тя имала: да е от хотелерския бизнес, с цел да могат взаимно да вършат семинари, да е със сини очи, да приказва британски, да е чужденец, да свири Лунната соната. Идеята на Кобилкина била, че ще разпознае мъжа на живота си, когато той стартира да й свири точно това произведение. Сексоложката имала много претенденти, само че една вечер Такис й предложил да изсвири за нея точно „ Лунната соната “. Така тя разпознала, че точно това е мъжа за нея.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР