Миналата седмица, на 3 септември, Кая Гербер навърши 18 години.

...
Миналата седмица, на 3 септември, Кая Гербер навърши 18 години.
Коментари Харесай

Синди Крауфорд и Кая Гербер - като две капки вода

Миналата седмица, на 3 септември, Кая Гербер навърши 18 години . Покрай Седмицата на модата в Ню Йорк обаче дъщерята на Синди Крауфорд едвам откри няколко часа за празнуване в петък, 6 септември.

Моделът се появи в Edition Hotel в Ню Йорк с визията, за която ще се приказва още дълго. Приликата сред Кая и известната й майка става все по-видима с годините. А девойката се премени съвсем като супермодела от 90-те в една от най-емблематичните й визии.

На видео музикалните награди на MTV през 1992 година Крауфорд събра погледите с дълга, черна рокля, чиято горна част е формирана от кожени ленти със златни катарами, съчетани с транспарантно бюстие.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Versace (@versace) на Сеп 7, 2019 в 8:56 PDT

На рождения си ден Кая избра да бъде с кожени ботуши, кожена мини пола и като че ли същото бюстие като това на майка й от преди 27 години. Тоалетът на Гербер е на Versace и е тъкмо в десетката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Versace (@versace) на Сеп 8, 2019 в 11:35 PDT

С точния грим и прическа приликата сред Синди на млади години и щерка й през днешния ден е в действителност поразителна.
 Кая Гербер с първа корица на Vogue
Кая Гербер с първа корица на Vogue

Смело по стъпките на мама

А 18-годишният модел стартира все по-умело да я употребява, с цел да върви по същия звезден път, както й родителката й преди време, написа Marie Claire.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР