Миналата седмица крипто пазарът отбеляза значителни печалби, като някои токени

...
Миналата седмица крипто пазарът отбеляза значителни печалби, като някои токени
Коментари Харесай

5 алткойна, които да наблюдавате през тази седмица

Миналата седмица крипто пазарът означи обилни облаги, като някои токени набъбнаха с повече от 50%. Нека разгледаме листата на 5-те алткойна за тази седмица, които би трябвало да следите от близко.

Cardano

Cardano неотдавна показа нов език за програмиране и инструментариум, наименуван Aiken, който има за цел да опрости процеса на основаване на смарт контракти в блокчейна . В резултат на тази разработка цената на ADA се увеличи с 6% в границите на един ден.

Дневната графика на ADA отразява мощна възходяща наклонност, като цената на токена се движи във прогресивен канал, а RSI е над 70, което демонстрира по-високи върхове.

Освен това се оповестява, че вложителите със обилни количества ADA, известни още като, купуват повече от криптовалутата в очакване на евентуално рали до $1. Например, адрес на кит неотдавна закупи 560 милиона ADA токена на стойност $218 милиона.

Към момента на писане на публикацията цената на ADA е съвсем $0.44 след 13.3% седмичен скок и има 24-часов размер на търговия от $417 милиона. Пазарната капитализация на плана е $27 милиарда, което го слага на 7-мо място в класацията на CoinMarketCap.

Еднодневният механически разбор (ТА) от TradingView разкрива бичи сантимент, като обобщението и пълзящите междинни сочат надлежно и с 15 и 13 сигнала. Осцилаторите, въпреки това, са на с 5 сигнала.

Етериум

С формалното стартиране на ъпгрейда на 14 април, крипто вложителите към този момент могат да изтеглят своите стейкнати ETH токени.

Според Santiment увеличението на броя на търговците, залагащи против ETH след актуализацията, може да докара до скок на цената. Освен това аналитичната платформа е следила обилни съмнения сред къси и дълги позиции в процентите на финансиране на безсрочни контракти на Deribit през последните три месеца.


 


Свиването на късите позиции би могло да докара до още покачвания, защото търговците се пробват да изкупят назад активи, с цел да компенсират загубите си. Въпреки това Santiment предизвести, че актуалният брой на транзакциите, водещи до облаги, е най-високият от 20 януари насам, което може да докара до краткотраен спад на цените.

Към момента на писане на публикацията ETH се търгува на цена от $2,087 след 12.3% нарастване на цената през последните седем дни и има размер на търговията от $7.65 милиарда и пазарна капитализация от към $249 милиарда.

Що се отнася до техническите знаци, ETH демонстрира бичи сигнали, като обобщението демонстрира при 15, а пълзящите междинни – при 13.

Arbitrum

Arbitrum също се възползва доста от неотдавнашния ъпгрейд на Етериум, като в границите на последните седем дни осъществя 40% нарастване на цената, трансформирайки се в третата най-печеливша криптовалута.

Според отчет на Lookonchain незнаен покупател е придобил забележителен брой ARB токени по време на първичното им стартиране и в този момент е трансферирал всички 9.94 милиона, които понастоящем се правят оценка на $17 милиона, в Binance.

Този покупател влезе в заглавията на 24 март, когато закупи 4.94 милиона ARB за 3,700 ETH ($6.79 милиона) на междинна цена от $1.38. Покупката го трансформира в най-големия покупател на Arbitrum токени в първия им ден на търговия.


НЕ ИЗПУСКАЙ: 


ARB се търгува на цена от $1.60 с размер на търговията от $1 милиард през последните 24 часа. Токенът е на 34-то място по пазарна капитализация, възлизайки на $2.06 милиарда.

Обобщението на техническия разбор сочи с 6 сигнала, до момента в който пълзящите междинни демонстрират при 5.

Шиба Ину

Пазарната капитализация на Шиба Ину неотдавна доближи най-високата си стойност от $6.96 милиарда, преди да спадне до настоящата си стойност от $6.81 милиарда. През същото време пазарната капитализация на BUSD спадна до $6.68 милиарда.

Заслужава да се означи, че пазарната капитализация на Шиба Ину в този момент надвишава тази на стабилната монета BUSD, което съответствува с позитивната наклонност на известната меме монета. Това може да се отдаде на неотдавнашните значими събития в общността, като да вземем за пример стартирането на бета версията на Shibarium, известна още като Puppynet, през март.

Общият брой на портфейлите, свързани с Puppynet, се усили от 4.05 милиона на 6 милиона през този уикенд, а размерът на транзакциите в мрежата надвишава 3.2 милиона все още на писане на публикацията.

Към момента на писане на публикацията SHIB се търгува на цена от $0.00001145 с 5.5% седмично нарастване и има 24-часов размер на търговия от към $330 милиона.

Еднодневния TA демонстрира извънредно бичи сантимент, като и систематизираната, и пълзящата междинна сочат със надлежно 16 и 14 сигнала.


 


XRP

XRP претърпя внезапно повишаване на инвеститорския интерес, което докара до увеличение на пазарната капитализация с към $8.85 милиарда в границите на един месец. По данни на CoinMarketCap пазарната капитализация на токена понастоящем възлиза на $26.93 милиарда, което демонстрира растеж от почти 49% по отношение на $18.07 милиарда, регистрирани на 17 март.

Нещо повече, постоянният покупателен напън разреши на XRP да надмине неуловимата точка на опозиция от $0.50, която остана непреодоляна през по-голямата част от 2023 година

Понастоящем XRP се стреми да доближи прага от $1, само че по пътя към него има многочислени трудности, които би трябвало да бъдат преодоляни. Ако възходът в цената на XRP се резервира, равнището от $0.60 се трансформира в сериозно за превъзмогване, преди да се обмисли евентуален път към $1.

Към момента на писане на публикацията цената на XRP е $0.51 с размер на търговията от $862 милиона през последните 24 часа.

Техническите знаци на алткойна също демонстрират позитивен сантимент, като обобщението сочи с 14 сигнала, а пълзящите междинни – с 13 сигнала.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР