Миналата седмица Кичка Бодурова ни в клин, ни в ръкав,

...
Миналата седмица Кичка Бодурова ни в клин, ни в ръкав,
Коментари Харесай

Джино отвърна на Кичка

Миналата седмица Кичка Бодурова ни в чеп, ни в ръкав, взе отношение без никой да я е питал за успеха на Джино Бианкалана в Биг Брадър. Певицата "сензационно " заяви, че риалити звездата имал две ЕГН-та, тъй като преди време се бил забъркал в "разни игри ".

"Няма по какъв начин да имаш две разнообразни ЕГН-та. Имам соушъл секюрити номер, който го има всеки американски жител. Притежавам два паспорта, тъй като имам две поданства. В Българския съм Георги Ташев, а в американския съм с италианското име, тъй като тогава си смених имената. Направих го, тъй като българите в Америка са злобни, въпреки да има и прелестни хора сред тях. Нямам проблеми със закона. Като отидеш в банка и си кажеш името, ти споделят, че банката е затворила. Много е мъчно в Съединени американски щати с българско име, само че си вардя моето ", разяснява Бианкалана пред столичен седмичник.

"Кичка е злорад и неприятен човек. Мислеше си, че в сезона, в който участвахме, тя ще победи. Оказа се, че е имала платени есемеси. Не може да преживее, че един елементарен човек завоюва. Аз станах звезда, тъй като вие, българите, ме избрахте. Едно момче от нищото ги постави всичките в джоба си и го направих повторно. Благодарен съм на хората, че ме избраха ", добавя Джино.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР