Миналата седмица Катрин Вачева грабна златната статуетка на „Мис Силикон

...
Миналата седмица Катрин Вачева грабна златната статуетка на „Мис Силикон
Коментари Харесай

Колумбия поиска Катрин Вачева на световен конкурс


Миналата седмица Катрин Вачева сграбчи златната статуетка на „ Мис Силикон на десетилетието” точно на 10-ият рожден ден на състезанието. А преди броени дни моделката е получила и покана да взе участие в влиятелният конкурс за хубост „ Ms Woman of Universe, който ще се организира в Колумбия, от 22 ри май до 26-ти, когато е финалът.

Моделката показа с нас, че поради състезанието се подлага на същински драконовски режим- Храна, интензивни тренировки във фитнес залата, процедури за хубост, театралничене с рокли.

" Колкото и богат опит да имам в областта на модата, имала съм хиляди ревюта, след толкоз години съм била и от двете страни както се споделя -да ме правят оценка на състезания и аз да правя оценка като жури, само че това е Световна купа и в случай че кажа, че не се тормозя, ще излъжа, нося изключителна отговорност към страната, споделя още. Заедно с Вачева ще замине и нейният другар, който също ще обезпечи в допълнение успокоение и поддръжка на обичаната си.

" Тръгвам доста позитивно настроена, също така съм човек който съвсем е обиколил света, обичам доста да пътувам и ще видя следващата страна, в която не съм била ! За мен е чест да взема присъединяване и знам, че това ще бъде едно извънредно прекарване! Ще дам всичко от себе си, целият си опит през годините, с цел да се показва почтено! Дали ще бъда оценена или не -незная, дали бленувам за топ 10 или за какво не и за челната 3-ка- да, несъмнено, кой не мечтае за триумф, само че по остарял национален бит чакам българите при положение, че не ме класират, да кажат " Е, тъкмо тази ли изпратихте”, за какво тъкмо нея? " - Очаквам да прочета такива мнения, ние сме си такава нация, обичаме да съдим и лепим етикети, само че пък аз съм определена и аз ще опитам! Никой не е в моите обувки, с цел да каже, само че пък на мен ми се дава опцията! Така, както се случва всякога, когато Григор Димитров победи или загуби – или го възхваляват, или го плюят, разсъждава още моделката!

„ В рамките на седмицата на състезанието всичко ще се следи, безусловно и всяка наша крачка ще бъде видеозаснета!Ще има тематични дни, в които всяка от нас ще би трябвало да покаже освен личностните си качества, само че и умеенето да се приспособява, да поддържа връзка и да подхожда поведенчески съответно в другите обществени обстановки.Ще се преглеждат забележителности и особено подбрани от уредниците места, които да посетим всички девойки! Подготвила съм си два типа бански костюма, тъй като ще се снима плажна фотосесия на всяка участничка, два спортни тоалета,защото ще има и състезателен ден и към 20 рокли и още толкоз разнообразни типове обувки за всяка церемония вечер. А на финала желая да бъда с нещо извънредно впечатляващо и атрактивно и шармснтно като рокля, която незабавно да изпълни очите на жури и аудитория . Все още повеждам диалози с няколко видни родни дизайнери за избор на съвършената публична рокля за финалната вечер на конкурса”, издава Вачева.

Любопитна детайлност е, че Катрин е планувала в багажа си и обичайна българска носия , която ще покаже във вечерта на представянето на националните костюми! Това е най-ценното, което ще покажа на финала както и роклята, с която ще впечетля! Харесвам българските дизайнери и ще заложа на тях, а не на непознат бранд. Като лъчение ще заложа на типичен прически – букли, права коса, опашка, кок. Ще виждам да бъда друга всяка вечер и ще се старая усмивката да не слиза от лицето ми "!

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР