Миналата седмица Илон Мъск в типичния си стил подметна“ в

...
Миналата седмица Илон Мъск в типичния си стил подметна“ в
Коментари Харесай

Ще се бият ли Мъск и Зукърбърг

Миналата седмица Илон Мъск в типичния си жанр „ подметна “ в Twitter, че би се изправил на пердах против Марк Зукърбърг, на което Зукърбърг отговори: „ избери място “. По всичко изглеждаше, че това е някаква онлайн смешка сред милиардерите, написа lifestyle.bg.

Оказва се, че нещата са по-сериозни, в сравнение с допускаме. Дейна Уайт, президент на UFC – най-голямата ММА организация в света, удостовери пред TMZ, че притежателят на Twitter и основателят на Мета в действителност в действителност имат желание да се бият.

„ Снощи приказвах с Илон и с Марк – и двамата са безусловно съществени за това, което споделят “, оповестява Уайт. Той добавя, че пръв Зукърбърг се е свързал с него с въпроса дали Мъск е сериозен за багра.

„ Отговорих му: Не знам, дано го запитвам “, споделя Уайт и добавя, че Мъск е удостоверил, че е сериозен. „ Това ще е най-големият пердах в историята на света. По-голям от всичко, което сме виждали. Ще разбие всички върхове по гледаемост. “

Дейна Уайт добавя, че Мъск и Зукърбърг ще имат опция да съберат „ стотици милиони “ долари за щедрост и че даже хора, които не се интересуват от бойни спортове, че гледат този мач.

На въпроса дали двамата са се съгласили да се бият с благотворителна цел, Уайт дава отговор: „ Не мисля, че който и да е от двамата се нуждае от пари “. Той добавя, че договарянията за багра сред Мъск и Зукърбърг са в ранна фаза.

Според него този „ мач “ би спечелил тройно на сумата от мача сред Конър Макгрегър и Флойд Мериуедър от 2017 година, която беше 600 милиона $. Цената на това да следим възможния дуел сред Мъск и Зукърбърг би била 100 $, споделя още Уайт пред TMZ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР