Миналата седмица херцогът и херцогинята на Съсекс излязоха с официално

...
Миналата седмица херцогът и херцогинята на Съсекс излязоха с официално
Коментари Харесай

Постъпката, която Меган няма да прости на баща си

Миналата седмица херцогът и херцогинята на Съсекс излязоха с публично писмо, в което завиха, че завеждат дело против английски таблоид. Причината за това тяхно решение стана поредната офанзива против Меган в последните месеци, само че най-много публикуването на писмо от Маркъл до нейния татко .

Още от сватбата на някогашната актриса с принц Хари се заприказва, че тя е прекъснала изцяло целеустремено връзката си със своя татко и доведените си брат и сестра, с цел да не я злепоставят.

A няколко месеца по-късно видяхме ръчно написаното й писмо, в което Меган пита татко си за какво е избрал да тръгне по този път и не вижда ли какъв брой болежка й предизвиква.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Timelessmagg (@timelessmagg) на Окт 6, 2019 в 11:15 PDT

Решението му да не споделя истината е разрушило сърцето й на милиони части. А той е излъгал за това, че не й е желал финансова помощ. Маркъл моли татко си единствено да ги остави да живеят живота си на мира и да бъдат щастливи. Моли го и да спре да чете таблоидите и да осъзнае, че животът с чиста съвет е доста по-ценен от всяко благосъстояние.

Всички тези откровения, написани персонално от херцогинята на Съсекс, станаха обществено притежание посредством не на кого да е, а на самия Томас Маркъл . Това призна той дни откакто стана ясно, че щерка му ще търси правата си по правосъден път.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @megtruth на Авг 28, 2019 в 7:36 PDT

Бащата на Меган е предал ръкописното писмо на медиите, с цел да опровергае предходни изявления по тематиката, които той считал за погрешни и създаващи му неправилен облик, написа Bussiness Insider.

Така Томас е трансформирал първичното си желание да не прави писмото от август 2018 година обществено притежание за да опровергае изказване на другар на Меган, че е изпратила благо писмо до своя родител, в което му изяснява какъв брой доста го обича.
 Принц Хари, Меган Маркъл, правосъдната борба с медиите и за какво херцогът е обезпокоен за брачната половинка си
Защо Хари се тормози за живота на Меган

Ще последва ли херцогинята ориста на Даяна

Бащата на херцогинята признава, че се е надявал това писмо да успее да ги сдобри. Но щом го е прочел е схванал, че щерка му в действителност желае друго - да изчезне от живота й. И в името на истината е решил всичко да схванат какво в действителност му е споделила Меган. А в този момент възможностите за помиряване клонят към нула...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР