Миналата седмица генералният секретар на партия Алами Техрик в Пакистан,

...
Миналата седмица генералният секретар на партия Алами Техрик в Пакистан,
Коментари Харесай

Политик сбърка GTA V видео с реални кадри и поздрави пилота

Миналата седмица генералният секретар на партия Алами Техрик в Пакистан, Курам Гандапур, показа в обществените мрежи причудливо видео. На него аероплан с прецизна акуратност заобикаля танкер, спрял на пистата на летище. Самолетът A380 се изправя на по-малко от метър разстояние, заобикаляйки пагубен миг в историята. Това, което Гандапур, наподобява, не е схванал, е, че видеото е извадено от играта Grand Theft Auto V.

Terrorist attack in Algeria, which fails to work because of the pilot's immense skill pic.twitter.com/vnHXzjSULk

— Physics-astronomy.org (@OrgPhysics) July 9, 2019

Вече изтритият пост в Twitter гласи:

„Самолетът избяга на косъм от това, което би било голяма злополука. Чудесно избавяне с помощта на острия разум на пилота“.

Статусът на Гандапур събра доста внимание към себе си, само че не по метода, по който той би желал. Много консуматори му се присмяха, че е сбъркал видео от компютърна игра с същински фрагменти.



Клипът е продуциран от потребителя UiGamer, който компилира доста такива видеа на самолетни произшествия и спешни кацания в GTA V. Неговото наличие е интерпретирано неправилно в мрежата не веднъж. Отново в Twitter, акаунтът Physics-Astronomy.org показа негов видеоклип, дефинирайки го като „провалила се терористична офанзива в Алжир“. Накрая излъгал се френски кореспондент се свърза със притежателя на профила, с цел да получи повече информация за случая. Това може да бъде или една огромна хвалба за артистизма на дизайнерите на видеоигри… или позор за тези, които не могат да ги разграничават от действителността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР