Миналата седмица Ева Грийн нямаше как да не остане незабелязана

...
Миналата седмица Ева Грийн нямаше как да не остане незабелязана
Коментари Харесай

Хищни и фатални: Адриана Лима, Ева Грийн и още отличници от червения килим през последната седмица

Миналата седмица Ева Грийн нямаше по какъв начин да не остане незабелязана на събитията, свързани с новия ѝ филм. На международната премиера на „ Дъмбо “ в Лос Анджелис актрисата носеше рокля на екстравагантния дизайнер  Iris van Herpen , която я отличаваше от останалите посетители поради комплицирания контур и изрязани детайли .

 червен килим Getty

Фаталната ѝ хубост изпъкна и по време на церемония прожекция в Париж през вчерашния ден, за която Ева беше заложила на полупрозрачна черна рокля Tom Ford с кадифен колан към талията.

 червен килим Getty

Танди Нютън беше компактно до щерка си Нико Паркър , която прави дебюта си на екран в „ Дъмбо “. Майка и щерка бяха стилни в кадифе , облечени надлежно в рубиненочервена коктейлна рокля Oscar de la Renta и зелена рокля с необятни ръкави Gucci .

 червен килим Getty

Вижте още стилни посетители на премиерата на „ Дъмбо “ тук > > >

Червеното властваше по аления килим на Модните награди на сп. “Daily Frontrow ” . В графата с най-хубави попадения в този цвят поставям Кейт Хъдсън , която блестеше с полупрозрачна рокля с мъниста Oscar de la Renta и чантичка в същия колорит.

 червен килим Getty

В друго обичано алено от същото събитие, и то на същия дизайнер, беше заложила Роузи Хънтигтън-Уайтли . Асиметричната горна част с детайли във форма на пера е изрязана от копринен сатен , а моделът я беше съчетал с черен панталон вид цигара.

 червен килим Getty

Адриана Лима , която беше оповестена за Модна икона от сп. “Daily Frontrow ”, се появи с дреха, която евентуално отива на нея и още шепа дами в света. Преливащите цветове на роклята ѝ Oscar de la Renta , наподобяваха кожа на влечуго, само че 37-годишният модел изглеждаше ослепително с смело деколте и цепка , както и обилно количество черна очна линия.

 червен килим Getty

На музикалните награди на iHearRadio Шей Мичъл („ Малки сладки лъжкини “) беше неузнаваема поради късата и платиненоруса перука. Актрисата носеше блейзър и минирокля Nicolas Jebran , обсипани с камъни.

 червен килим Getty

Вижте останалите най-добре облечени през последната седмица тук > > >
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР