Миналата седмица държавата направи своя принос в организираното политическо движение.

...
Миналата седмица държавата направи своя принос в организираното политическо движение.
Коментари Харесай

БСП: Очакваме и снегорините да излязат на протест срещу нас

Миналата седмица страната направи своя принос в проведеното политическо придвижване. Случи се по този начин, че група от компании стачкува против опозицията. Протестираха против това, че ги назоваваме корумпирани. Нищо не са разбрали. Недоволни сме от метода и системата, които ръководят европейските средства. Недоволни сме от метода, по който се разпореждат поръчките. Срещу самите строители нямаме нищо срещу. Това съобщи пред публицисти на брифинг зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев в централата на партията.

,,В тази връзка чакам ново решение на политическия живот в страната, а точно всички снегорини да се съберат в София да стачкуват против Българска социалистическа партия. Само ще ги помоля преди да си тръгнат да пуснат по едно весло и по някоя друга улица, тъй като в цяла София имаше единствено едно почистено от снега трасе и това беше столичната улица Граф Игнатиев, просто тъй като никой не върви по нея``, сподели още Добрев.

Народният представител от Българска социалистическа партия прикани да бъде освободен шефът на РПУ Бяла Слатина.

,,Да бъде освободен шефът на РПУ Бяла Слатина – в противоположен случай ще прибегнем към искане зна оставка на вътрешния министър. Нека господин Маринов мигновено да насрочи инспекция на ОДМВР – Враца и да бъде освободен шефът на РПУ Бяла Слатина Красимир Йончев``, изиска Добрев.

 „ По негово време са осъществени всички побои и всички палежи в Бяла Слатина. Върнат е на работа преди 6 месеца и атмосферата в общината продължава да бъде същата “, разяснява още той и прикани мигновено да бъде възобновено спокойствието в село Галиче, добави той.

Добрев акцентира, че Българска социалистическа партия няма да разреши нито един от нейните членове, покровители, симпатизанти, да бъде унизен.

„ Категорични сме, в противоположен случай ще прибегнем към искане на оставка на министъра на вътрешните работи “, съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР