Миналата седмица чуждестранни луксозни марки обявиха спиране на работа в

...
Миналата седмица чуждестранни луксозни марки обявиха спиране на работа в
Коментари Харесай

Целият лукс се изнесе от ЦУМ: в мрежата се появи ВИДЕО от празния мол

Миналата седмица задгранични първокласни марки оповестиха прекъсване на работа в Русия поради съветската инвазия в Украйна. Спортните марки направиха същото изказване.

В резултат на това представителствата на стилните къщи Louis Vuitton, Loro Piana, Fendi, Givenchy, Dior, Chanel и Hermes се изнесоха от московския ЦУМ.

Веднага в мрежата се появи видео по какъв начин наподобява ЦУМ в този момент.



Ако се съди по фрагментите, всички търговски зали на тези марки са изцяло празни. Единствените изключения са мебелите, които са останали на местата си. Но всички облекла на известни марки изчезнаха от магазините.

Междувременно представител на ЦУМ сподели, че към този момент напускането на марките не е повлияло на работата на комерсиалния комплекс. Оттам обясниха, че досега няма инструкции за формата на работа на тези марки.

„ Цялата настояща информация за наличността на артикули за поръчка е показана на формалния уеб страница на ЦУМ “, сподели представител на радиостанцията „ Москва приказва “.

По-рано онлайн магазините на търговеца на облекла H&M и производителя на съоръжение Canon стопираха продажбите в Русия. По-късно шведската компания IKEA спря продажбите в магазини, онлайн магазин и студия на IKEA в Русия. Производителят на спортни артикули Puma съ що разгласи прекъсването на магазините си в Русия във връзка със събитията в Украйна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР