Миналата седмица беше особено тежка за Дуейн Джонсън, защото актьорът

...
Миналата седмица беше особено тежка за Дуейн Джонсън, защото актьорът
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, емоционалното му обръщение и как Скалата почете баща си

Миналата седмица беше изключително тежка за Дуейн Джонсън, тъй като артистът загуби татко си - Роки Джонсън, който умря на 75-годишна възраст.

Джонсън, който е измежду най-следваните хора в Instagram, не избърза с публикуването на обръщение в обществените мрежи, само че въпреки всичко го направи няколко дни след новината за гибелта на татко му.

Скалата показа малко видео от дейните години на Роки като кечист, на което можем да забележим и самия него като тинейджър.

Дуейн написа, че го обича и му благодари за това, че е проправил път, по който доста чернокожи след него са имали опцията да вървят. Скалата е признателен на татко си, че го е отгледал с чест и респект към самоанските му корени.

Актьорът съжалява, че не е имал опцията най-малко още веднъж да му каже, че го обича. В друго видео, снимано от Дуейн Джонсън, той благодари на всички, които са се свързали с него и са му оказали поддръжка. Джонсън споделя, че е прочел колкото се може повече от известията на почитателите, в някои от които те са споделяли и персонални истории.

Скалата признава, че гибелта на татко му го е повалила душевен, само че осъзнава, че това е част от кръговрата на живота. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР