Миналата седмица американският рапър и продуцент Кание Уест обяви, че

...
Миналата седмица американският рапър и продуцент Кание Уест обяви, че
Коментари Харесай

4-часово интервю на Кание Уест за "Форбс" разтревожи близките му

Миналата седмица американският рапър и продуцент Кание Уест разгласи, че ще се кандидатира за президент на изборите през ноември месец в Щатите.

Илoн Мъск изрази цялостната си поддръжка, а дамата на артиста реагира сбито споделяйки заявката му в Туитър и добавяйки емоджи с американския байрак.

Седмица по-късно обаче нещата наподобяват малко по-различно.



Причината е изявление, което Кание даде за " Форбс ".

В него той сподели, че желае да провежда работата в Белия дом по правилото на въображаемата африканска страна Уаканда от кино лентата " Черната пантера ". Освен това заяви името на партията си - The Birthday Party - и сподели, че се е спрял на него, тъй като " когато победим всички, ще имаме рожден ден ".

Според артиста възможна ваксина срещу COVID-19 би била " белега на Звяра " и тези, които се възползват от нея " няма да бъдат позволени в Рая ". Като президент той ще упорства за наложителни проповеди в учебните заведения и ще се бори против абортите ( " аз съм за живота " ). За вицепрезидент е избрал 57-годишната Мишел Тидбол - духовник и коуч по християнство в Уайоминг, града, в който Кание има имение.

Всички тези изказвания провокираха вълна от песимизъм в обществените мрежи, а съгласно TMZ и безпокойствие за психическото здраве на музиканта измежду околните му.

Вижте още по тематиката на уеб страницата Ladyzone.bg:
Семейството на Кание Уест се тормози, че артистът още веднъж има проблеми с душeвността Рапърът даде 4-часово изявление за "Форбс ", с което смути обществените мрежи и околните си
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР