Миналата събота се проведе дълъг телефонен разговор между италианския премиер

...
Миналата събота се проведе дълъг телефонен разговор между италианския премиер
Коментари Харесай

От Италия: Помощта от Русия е като за война, а не за борба с вирус

 Миналата събота се организира дълъг телефонен диалог сред италианския министър председател Джузепе Конте и съветския президент Владимир Путин.

Историята бе разказана като сантиментален филм във вълнуваща публикация от сряда, 25 март, в един от най-авторитетните вестници на Апенините- La Stampa

Днес от изданието се усетиха, тъй като получиха информация, че услугата е мечешка. lastampa.it коментира през днешния ден, че Путин в действителност гони геполитически  и разследващи цели, че желае да вкара чеп сред Италия и Европа. 

Изданието написа, че самата помощ не е здравна, а военна, а изпратените експерти са военни лекари.

След контакта Русия даде обещание да помогне на Италия във войната против ковид. И по този начин, помощ дойде в неделя вечерта на военното летище Пратика ди Маре.

Помощ като за война, а не като за битка с вирус ", споделят от там.

Вестникът изброява това, което е стоварено на италианска територия:

" Девет самолета Илюшин с съветски доставки и 100 експерти по бактериологична война, мъже, които съветските организации дефинират като специалисти в бранша,  работили в елиминирането на огнища на африканска чума по свинете, антракс ваксини против Ебола и чума.

За разлика, да кажем от китайските доставки (състоящи се най-вече от белодробни вентилатори и маски), съветските са съоръжение за бактериологична стерилизация на региони, полева лаборатория за дезинфекция и химико-бактериологична профилактика и съоръжение от този вид, цитира La Stampa думите на своите високопоставени източници.

А от това италианците просто нямат потребност 80 % от помощта е безполезна.

Цялата интервенция е на съветското Министерството на защитата, не на това на опазването на здравето. Те имат звания на генерали, полковници, майори, лейтенант-полковници, ангажирани в предишното с военни интервенции в Африка, където работеха дружно с Руското външно разузнаване. Ръководителят на задачата,Сергей Кикот, почитан военачалник, е експерт по антракс.

Генадий Еремин, полковник, е специалист в бактериологичната война и е работил против свинския грип. Полковник Вячеслав Кулиш е специалист в създаването на защитна екипировка против заразни бактериологични сътрудници, работил е по стратегии за ебола и чума “, написа La Stampa, представени от " Фактор ".

Вестникът пита, кой е дал позволение за кацането и пътуването на съветската военната колона от Рим до Бергамо.

" Ла Стампа “ упреква премиера Конте за обстановката поради решението му след телефонния диалог с Путин.

Текстът на La Stampa  може да се прочете единствено от клиенти, по тази причина пускаме линк към изданието, което цитира материала liberoquotidiano.it.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР