Миналата събота Ариана Гранде взе назаем безкрайната елегантност на Одри

...
Миналата събота Ариана Гранде взе назаем безкрайната елегантност на Одри
Коментари Харесай

Ариана Гранде показа СНИМКИ от тайната си сватба

Миналата събота Ариана Гранде " взе назаем " безкрайната грациозност на Одри Хепбърн, като застана пред олтара, облечена в рокля на Vera Wang Haute, с цел да се омъжи за сътрудника за недвижими парцели Далтън Гомес в дома си в Монтесито, Калифорния.

На особено събитие преди няколко години Ариана и Вера бяха сключили доста значим контракт: Вера даде обещание, че когато пристигна моментът, тя ще сътвори цялостния тип на Ариана за сватбения ѝ ден... и емблематичният дизайнер извърши обещанието си. Крайният резултат - нежна и семпла сатенена булчинска рокля с изваяно деколте, както и открита и дълбока панорама към гърба на звездата.

Роклята имаше прелестен аксесоар - ръчно плисиран воал с дължина до раменете с гальовен сатенен подробност на самия връх, написа стилната библия Vogue.

Цялостният тоалет бе стилизиран до съвършенство от Мими Кътрел. Обеци от перли и диаманти от Лорейн Шварц бяха определени, с цел да подхождат на годежния пръстен на булката - капкообразни обеци, сочещи в разнообразни направления - нагоре и надолу, напомнящи на ерата ѝ " Sweetnr ", носеща името на албума ѝ от това време. Значението зад формата на бижутата е значимо за Ариана, защото съставлява най-ниските или „ обърнатите “ моменти в живота ѝ и по какъв начин те са съдействали за това къде и коя е тя в този момент. Запазената марка - висока опашка и меките къдрици са дело на Джош Лиу, а естественият ѝ грим, с изваяни вежди и меки тонове, е изработен от Ash K Holm.

Церемонията се състоя в много съкровен кръг, като по-малко от 20 близки другари и семейство се събраха, с цел да следят по какъв начин двойката - която стартира да излиза през януари 2020 година и се сгоди през идващия декември, си споделя " Да “ в стая, огряна на свещи.

Както предсказва текстът на „ Thank U, Next “ („ Един ден ще мина по пътеката / Хвана се за ръцете с майка си “), майката на Ариана, Джоан Гранде, я съобщи на младоженеца, въпреки че в действителния живот тя го направи дружно с бащата на Ариана - Ед Бутера, което беше персонален връх и един от най-специалните моменти за булката. Далтън Гомес, облечен в костюм на Том Форд, чакаше под цветята, окачени на тавана. След това двойката си замени сватбените клетви, като си даде обещание да бъдат щастливи до края и влюбени вечно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР