Миналата събота, 8 юни, Меган Маркъл присъства на тържествата по

...
Миналата събота, 8 юни, Меган Маркъл присъства на тържествата по
Коментари Харесай

Меган Маркъл, приемът с Доналд Тръмп и как херцогинята показа характер

Миналата събота, 8 юни, Меган Маркъл участва на тържествата по случай рождения ден на кралицата. Тя и Хари оставиха новородения си наследник Арчи за няколко часа, с цел да бъдат паралелно до останалите членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък.

Появата на Меган на това публично събитие мигновено повдигна въпроса за неналичието й на друго, провело се напълно скоро - тържественият банкет в чест на Доналд Тръмп, още веднъж в двореца в Лондон. Тогава всички бяха на разположение, с изключение на херцогинята на Съсекс, която си имаше опрощение - синът й.

Но на всички ни стана ясно, че Маркъл е избрала да не участва на кралската вечеря по други аргументи, разнообразни от майчинските отговорности. И тази доктрина се удостовери от наличието й на рождения ден на кралицата.

Меган нееднократно е изразявала позиция против американския президент преди да стане херцогиня. И очевидно това нейно мнение не се е трансформирало и до момента. Затова тя е демонстрирала темперамент, заявявайки, че няма да участва на срещата с него в Бъкингамския замък, счита кралският коментатор Пиърс Морган, представен от Daily Mail.

Според него, държанието на Меган и нейните произволи не са възможни за ролята й на ново попълнение в кралския двор. Титлата херцогинята идва с редица привилегии, само че и с не по-малко отговорности.

Приемът в чест на семейство Тръмп бе не по-малко значим случай херцогинята да остави сина си за малко на грижите на неотдавна наетите детегледачки. Но за нея да се срещне очи в очи с американския президент е равнозначно на това да съобщи почитателите на нейните възгледи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР