Миналата неделя сутринта Селин Бен Дейвид Нагар трябваше да се

...
Миналата неделя сутринта Селин Бен Дейвид Нагар трябваше да се
Коментари Харесай

„Не ям и не спя“, казва съпругът на нова майка, изчезнала след атаките на Хамас

Миналата неделя сутринта Селин Бен Дейвид Нагар трябваше да се приготвя за първото си ден още веднъж на работа след шест щастливи месеца в отпуск по майчинство.

Вместо това се смяташе, че тя е някъде в Газа, в ръцете на Хамас, а фамилията й беше 24 часа в призрачен сън, който към този момент продължава една седмица.

32-годишната Селин беше тръгнала рано сутринта в събота с двама другари, с цел да участва на музикалния фестивал Nova в южен Израел, само че те се върнаха, когато чуха ракети начело.

Групата откри пътя до публично бомбоубежище покрай Сдерот и се скри. Именно оттова, в 07:11, Селин изпрати последното си известие до Идо, нейния брачен партньор и татко на дребната им щерка Ели.

" Войниците идват ", написа Селин. „ Боже, беше неточност да дойда тук. “

Идо се втурна на юг към мястото в събота, само че военните не го пуснаха да мине. В неделя сутринта той откри колата на Селин, белязана с дупки от патрони, само че другояче както я беше оставила.

По-късно същия ден Идо откри оживял, който му сподели, че бойците на Хамас бяха хвърлили гранати в убежището, убивайки приятелите на Селин. Но Селин беше оживяла, сподели непознатият.

Кои са заложниците, взети от Хамас от Израел?

През шестте дни от този момент, това беше всичко, което Идо трябваше да обеси към. Единственото друго нещо, което знае, е, че тялото й не е открито.

" Не спиш и не ядеш и си в тип на луда неустановеност ", сподели той в телефонно изявление от вкъщи си покрай Тел Авив. „ Ти си изцяло беззащитен. “

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР