Миналата неделя феновете на Гласът на България определиха най-достойните 12

...
Миналата неделя феновете на Гласът на България определиха най-достойните 12
Коментари Харесай

Безмилостна битка в „Гласът на България“

Миналата неделя почитателите на „ Гласът на България ” дефинираха най-достойните 12 гении, които да продължат към полуфиналния концерт, който ще се излъчи онлайн на следващия ден по Би Ти Ви. Шоуто ще бъде по-зрелищно и борбата по-оспорвана от всеки път, тъй като единствено четирима ще имат шанса да продължат към огромния край.

Зрителите още веднъж ще бъдат тези, които ще дефинират финалистите измежду Мария Пашалийска, Ягода Тренева, Рафаел Пашамов, Никол Тодорова, Оливия Николова, Никола Чочев, Виктория Динкова, Александър Савов, Анна Азатян, Никола Здравков, Ния Петрова или Трио „ Тринити ”. Така всеки треньор ще се раздели с по двама от своите реализатори и ще остане единствено с един гений, с който ще се бори за короната в пети сезон на „ Гласът на България ”.

Стартът на шоуто в неделя ще бъде даден с общо осъществяване на 12-те полуфиналисти, само че съревнованието посред им още веднъж ще бъде в границите на тимовете им. Зрителите ще имат опция да гласоподават само в границите на живото предаване, като най-после вотът ще дефинира кои четирима не престават по пътя към купата „ глас на България ” и премията от 50 000 лева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР