Миналата Коледа сбъдна желанието на хората с нисък ръст в

...
Миналата Коледа сбъдна желанието на хората с нисък ръст в
Коментари Харесай

Хората с нисък ръст имат нужда от асансьор в новия си център

Миналата Коледа сбъдна желанието на хората с невисок растеж в България да имат център, в който да посрещат дребни хора от цялата страна и да им оказват обществена поддръжка. Центърът обаче към момента не може да бъде употребен от всеки човек с невисок растеж.

Инж. Светослав Чернев, началник на Центъра по въпросите на дребните хора в България: Ние не мрънкаме. Ние желаеме да реализираме това с нашия труд.
Разчитат на малко непозната помощ и доста персонален труд. И това към този момент дава резултат - малко по малко центърът се трансформира в сбъдната фантазия.
Инж. Светослав Чернев, началник на Центъра по въпросите на дребните хора в България: Кухня, съгласно размерите и физическите данни на дребните хора.
Тук всички дребни хора могат да получат и обществена поддръжка, и заслон, и другарски диалог. Или към момента съвсем всички. Тази Коледа центърът остава недосегаем за някои.
Инж. Светослав Чернев, началник на Центъра по въпросите на дребните хора в България: Хората, които сега имат предпочитание да посещават центъра, само че чисто физически не могат да го създадат, тъй като е мъчно да се качат до горе.
Сградата е на пет етажа. Планът за асансьор е подготвен.
Инж. Светослав Чернев, началник на Центъра по въпросите на дребните хора в България: Ще строим тук живот и здраве.
Остават единствено средствата.
Инж. Светослав Чернев, началник на Центъра по въпросите на дребните хора в България: Планираме общо към 100 000 лв. за всичко. Ние досега сме събрали 20 000.
За дребните хора чашата е съвсем на половина цялостна. За да бъде цяла, е нужна малко помощ, която може да бъде дадена на формалната страница на организацията. Надеждата е след тази помощ всеки, който не е стигнал до елхата тази Коледа, да остави своя подарък през идната.
Инж. Светослав Чернев, началник на Центъра по въпросите на дребните хора в България: Следващата Коледа се надявам да можем и тях да посрещнем.
Точно във времето, в което си пожелаваме нещо, тази вяра припомня, че няма прекомерно високи фантазии. Има фантазии, за които просто е нужно време.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР