Миналата година в рамките на Online Advertising 2017 топ експерти

...
Миналата година в рамките на Online Advertising 2017 топ експерти
Коментари Харесай

17 тайни на онлайн рекламата

Миналата година в границите на Online Advertising 2017 топ специалисти в региона на онлайн рекламата сътвориха лист с съответни и малко познати способи за увеличение на успеваемостта на онлайн маркетинг интензивностите.

Вижте ги:

За стимулиране на онлайн продажбите понижаваме цената на доставката и подтикваме оптимално потребителя към заплащане онлайн.

Спринт метод – когато имаме ясна и точна визия какво вършим и за какъв брой време би трябвало да сме подготвени. Метод за ръководство на хора и процеси, съдействуващ да планираме и да предвиждаме в по-конкретни периоди.

Бързина на уеб страниците – механически способи за тяхното основаване – АМР версия.

Статичен уебсайт – доста повече преимущества пред останалите. Всички системи си имат история и постоянно има проблеми, при статичните обаче такива не съществуват.

Подходът " Тук и в този момент " - нюх за деяние в съответна обстановка. Взимаме дадена концепция, с цел да достигнем до съзнанието на хората и да се нареждаме. Хващаме тренда още в основата му – имейл бюлетин, промяна на профилната фотография и други

Ремаркетинг на база имейл маркетинг съгласно държанието на потребителите. Динамичен имейл маркетинг. Пуш на потребителя преди осъществяването на покупка.

При висока конкуренция е добре да не се залага на промоция, в случай че не сме сигурни, че имаме най-хубавата допустима цена.

Автоматичен tool, които изпраща поздравления на всички клиенти за рождени дни, имени дни и празници. Персонализирани известия, може и с включена отстъпка за същия ден.

Social selling със обществена платформа CRM. Употреба на Tracker, Nimble, NinjaOutreach.

Активна приложимост на Messenger ботовете, за да свържем всяко едно деяние на потребителя. Това важи и за Telegram ботовете.

Бизнес задачите и маркетинговото осъществяване би трябвало да работят в синхрон.

Използване на campaign translate за превод на акциите при влизане на нови пазари.

Стимулиране на потребителите да се вписват, с цел да можем да имаме ясна аналитика, тагване с user id.

Взимане на title от Adwords акции, с цел да не губим време.

VideoPal – видео pop up.

HTS protocol – hstspreload.org

“В началото да вземем поради края ” или 7-те навика на високоефективните хора. Техника, при която каквото и да вършим, би трябвало да знаем къде и какъв е края и още първоначално би трябвало да сме готови, с цел да няма изненади.

Създаване на цели и проекти.

ОА 2018 ще е още по-амбициозен план:

Повече участници
Повече лектори
Повече практическа информация
Повече нетуъркинг

3 посоки — SEO, PPC и eCommerce единствено с един билет!

Не пропускайте шанса да получите нови познания, да оптимизирате бизнеса си и да научите за най-важното от света на SEO, PPC и електронната търговия.

В момента билетите са на цена от 220 и 260 лева Използвайте промо код Offnews_E и спестете 5%.

КУПИ БИЛЕТ

Организатори — Netpeak България и Octopus Events
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР