Миналата година тв водещата Гала пусна своя козметична линия, съдържаща

...
Миналата година тв водещата Гала пусна своя козметична линия, съдържаща
Коментари Харесай

Козметичният бизнес на Гала не потръгна, никой не купува скъпите й помади

Миналата година тв водещата Гала пусна своя козметична линия, съдържаща крем срещу бръчки и серум за лице. Блондинката промотира продуктите като неповторими, а формулата им - като революционна за българския пазар. Въпреки гръмката реклама обаче, мазилата не вървят изключително добре поради високата цена, a плевенчанката се принуди да ги пусне на ликвидация, научи HotArena.

В момента кремовете на Гала са понижени с 25 %, само че и по този начин цените са прекално високи за средностатистическата българка. Тези дами, които могат да си разрешат по-скъпа и първокласна козметика, избират изпитани и потвърдили се във времето задгранични марки, а серумите на водещата събират прахуляк по складовете. Макар че ангажира всичките си приятелки да я популяризират, русокоската не съумя да притегли кой знае какъв брой клиенти и в този момент е притисната от събитията да понижи стоката си.

„ Крем и серум за близо 200 лв.? Че кой ще пръсне такава сума за артикули, съдържащи розова вода, примес от масла и витамини. Ако ще давам такива пари, по-добре да заложа на някой прочут козметичен бранд. Продуктите на Гала ги употребяват единствено нейни близки и родственици, тъй като им ги раздава гратис ”, разясняват хора от обкръжението на тв звездата. Мазилата дават обещание, че подмладяват и покачват еластичността на кожата, подхранват и хидратират в дълбочина, озаряват тена и придават искра, а действието им сякаш би трябвало да е мигновено. Препоръчва се да се поставят върху лицето два пъти на ден, само че чак такива феноменални резултати едва ли могат да се реализиран с елементарен серум, даже да съдържа антиейдж съставни елементи, написа " Уикенд ". Гала твърди, че дължи положителния си външен тип точно на своите кремове и е събрала в тях обичаните си съставки, но за всичко е ясно, че на 52 години няма по какъв начин да наподобява толкоз свежо без ботокс. Водещата постоянно се възползва от услугите на естетичната медицина и запълва бръчките си с по този начин модерните филъри, издават осведомени.

Междувременно стана ясно, че половинката на Гала – Стефан Николов, също върти онлайн търговия, само че с хранителни добавки. Производството на мед надалеч не е единственият източник на приходи за риалити звездата от „ ВИП Брадър ”. В последно време той промотира артикули за намаляване и полова мощност, които не пропуща да хвали пред почитателите си в обществената мрежа. По думите му „ вълшебните ” хапчета възвръщат мускулите, изгарят мазнините, покачват равнищата на тестостерона и усилват либидото. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР