Миналата година той и аз се преместихме при родителите му,

...
Миналата година той и аз се преместихме при родителите му,
Коментари Харесай

Изповед: Имам лесбийска връзка със свекърва ми

Миналата година той и аз се преместихме при родителите му, с цел да бъдем дружно по време на локдауна и те да могат да оказват помощ с децата. Повечето хора се оплакват или се майтапят за свекървите си, само че аз постоянно съм се разбирала в действителност добре с моята, написа читателка на английския The Sun, представен от БЛИЦ. Тя има ужасно възприятие за комизъм, блага е и наподобява ужасно за 53 години. Родила брачна половинка ми доста млада - той е на 35 година, а аз на 40 година Тя и свекъра ми имаха постоянен брак от години, само че тъкмо преди Коледа се разделиха и той се изнесе.

Една вечер брачният партньор ми беше на работа, а децата бяха в леглото, когато тя предложи да пийнем дружно и да гледаме филм. Забелязах, че тя в действителност наподобява красива. В средата на кино лентата тя стартира да плаче и призна, че е лесбийка - по тази причина бракът ѝ бил завършил. Утеших я и я гушнах, а след това тя ме целуна.

Почувствах се необичайно, само че в действителност прелестно, по тази причина я целунах в отговор. Тя ме заведе до спалнята си и аз не стачкувах. Никога преди не бях правила секс с жена, само че беше необикновено и толкоз интензивно.

Оттогава продължаваме да го вършим постоянно, когато можем. Веднага щом брачният партньор ми излезе от стаята, имаме целувка и от време на време се прокрадвам в леглото ѝ, когато спи. Чувствата ми към нея се ускоряват и съм сигурна, че брачният партньор ми ще забележи погледите посред ни или ще ни хване в леглото. Искам да бъда с нея, само че не желая да го нараня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР