Миналата година се излъчи последният епизод на Костюмари, в който

...
Миналата година се излъчи последният епизод на Костюмари, в който
Коментари Харесай

Меган отново в Костюмари?

Миналата година се излъчи последният епизод на Костюмари, в който участваше херцогинята на Съсекс, само че героинята ѝ Рейчъл Зейн се появява в филмовия откъс на последния сезон на сериала. Феновете ѝ побързаха да се зарадват, че тя още веднъж се завръща в телевизионното шоу.

Последната изява на Меган в предаването беше в края на 7-ми сезон, който бе на дребния екран през месец април м.г. Тогава героинята ѝ се омъжи за Майк Рос, изигран от артиста Патрик Адамс. В сюжетната линия двамата взимат решението да се реалокират в Сиатъл, търсейки своя благополучен край. Това води до напускането на облиците им в шоуто.

През юли Адамс ще се върне като гост-звезда в Костюмари за неустановен брой епизоди. Дали това значи, че Маркъл ще направи същото?

По-рано тази година основателят на сериала беше запитан дали има възможност херцогинята още веднъж да вземе присъединяване в адвокатската сага. Отговорът бе, че това е малко евентуално.

"Не се опитваме да накараме Меган да загърби отговорностите си в кралското семейство и да се причисли още веднъж към нас. Бих се радвал, само че опцията е съвсем нулева ", сподели той през януари.

Въпреки всичко се приказва, че Маркъл ще се появи за 2 минути в един от епизодите, като фотосите за сцената са извършени в Обединеното кралство и са ѝ обезпечили няколко милиона $.

9-ят сезон на Костюмари ще стартира през идващия месец и по огромна възможност ще бъде финален.

Бившата актриса се омъжи за принц Хари през месец май 2018 година и се реалокира да живее в Англия. След раждането на сина си Арчи на 6-ти май, първата ѝ обществена изява беше на парада в чест на кралица Елизабет II.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР