Миналата година рапърката стана една от най-влиятелните знаменитости на Седмицата

...
Миналата година рапърката стана една от най-влиятелните знаменитости на Седмицата
Коментари Харесай

Какво облече Карди Би?

Миналата година рапърката стана една от най-влиятелните звезди на Седмицата на модата в Париж през септември, където всички обсъждаха нейните тоалети от Шанел и Ричард Куин.

Offset & Cardi B — Paris Fashion Week
— Cardi B Brasil (@CardiBBR)

През 2020 година по време на Седмицата на мъжката мода, която в този момент се организира в Париж, певицата също притегли вниманието на всички. Вярно, надали някой би се осмелил да дефинира облеклото й като най-хубавото . Тя пристигна на церемонията на Launded Works Corp, чийто хазаин е брачният партньор й Офсет, тя пристигна в чисто черен транспарантен гащеризон и маска, на която беше щампован череп .
 Gulliver/Getty Images
Карди толкоз хареса това необичайно облекло, че разгласява цяла поредност от фрагменти в него в обществените мрежи.
 Gulliver/Getty Images-->
Разбира се, формите на звездата изглеждаха доста впечатляващо в транспарантния гащеризон. Но все пак гледката беше прекомерно екстравагантна . Съдейки по репортерските фотоси, даже брачният партньор на Карди Би се опитваше да поглежда по-рядко към нея.

Рапърката знае по какъв начин да трансформира всяко неуместно облекло в супер известно нещо. Например, всички си спомнят по какъв начин винтидж роклята на Mugler, в която Карди се появи на премиите „ Грами “, генерира куп мнения. Изглеждаше, несъмнено, необичайно. Въпреки това, единствено за 4 часа поръчките за търсене с името на марката набъбнаха с 169%.

Cardi B & Offset in Paris, France
— BARDILACARDI
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР