Миналата година проследихме живота на Елвис Пресли на голям екран

...
Миналата година проследихме живота на Елвис Пресли на голям екран
Коментари Харесай

Драматичният брак на Присила и Елвис Пресли отново на фокус

Миналата година проследихме живота на Елвис Пресли на огромен екран с помощта на кино лентата на Баз Лурман.  се трансформира в едно от кино събитията на 2022 година и даде летящ старт на кариерата на, който влезе в ролята на американската музикална икона. За превъплъщението си артистът справедливо си завоюва БАФТА и номинация за Оскар.
 Джейкъб Елорди, Priscilla и ролята му на Елвис в режисирания от София Копола филм
Ето кой ще е новият Елвис

София Копола приготвя филм за връзката сред Краля на рокендрола и Присила Пресли

Тази година пък е ред на различен режисьор да ни опише за живота на Елвис Пресли, и по-точно за един съответен аспект от живота му. София Копола, дъщерята на Франсис Форд Копола, работи по план със заглавие Priscilla, както е името на брачната половинка на музиканта. Филмът е основан на записките на Присила Пресли Elvis and Me, в които се споделя за времето, което двамата са прекарали дружно и любовта посред им. Ето какво още знаем за кино лентата до този миг.

Историята

Романтичните връзки на Присила и Елвис Пресли са един от най-противоречивите моменти в живота на музиканта. В записките на брачната половинка му е разказана цялата им история - от запознанството им, през брака им, до възможните условия, довели до разпадането му и развода.

По думите на режисьорката и сценарист София Копола фокусът във кино лентата ще бъде Присила, а Елвис ще има по-малко наличие, като професионалната му кариера ще бъде едвам застъпена.

Актьорите

В ролята на  ще забележим Кейли Спейни, а в тази на  - Джейкъб Елорди, който ни е прочут от сериала " Еуфория ". Емили Мичъл пък ще забележим като, починалата към този момент щерка на съпрузите.

Продукцията

Priscilla бе за първи път разгласен през септември предходната година, когато стана ясно и кои ще са двамата артисти в основните функции. Снимките на кино лентата стартират месец по-късно, като главната локация е Торонто, Канада.

Премиерата

Priscilla можем да чакаме по кината през октомври 2023 година, само че съответна дата към момента не е оповестена. Вероятно е да бъде показан и на филмовите фестивали, които предстоят тази година, разбираме от Collider.
 Райли Кеоу,
Ще тръгне ли внучката на Елвис Пресли по стъпките на своя дядо

Новото амплоа на Райли Кеоу

Трейлърът

Първият формален тийзър за Priscilla е реалност, въпреки и единствено 45-секунден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР