Миналата година подготовката на първолак за 15 септември струваше на

...
Миналата година подготовката на първолак за 15 септември струваше на
Коментари Харесай

Как да спестим пари от пазара за новата учебна година?

Миналата година подготовката на първолак за 15 септември струваше на фамилиите към 500 лева

Сега, поради инфлацията, разноските за посрещането на новата образователна година може да са доста по-високи.

Те са единствено едно от перата, които наесен всеки родител ще усети, наред с по-високите цени на тока, водата, отоплението и доста други.

Ако желаете да спазите бюджета за учебно заведение и да спестите пари, започнете да го плавите занапред. Остава към месец до огромния пазар.

Според специалиста Мат Шулц, положителното обмисляне ще ви спести много стрес.

С ширещата се инфлация и продължаващите проблеми с веригата за доставки, това несъмнено не са най-хубавите времена, споделя специалистът.

Много фамилии ще би трябвало да създадат някои същински жертви и да проведат неуместни диалози през този сезон за извършване на покупки преди учебно заведение, добавя той.

Няколко скорошни изследвания демонстрират, че фамилиите към този момент изпитват усложнения на фона на растящите цени.

Как да спестите от пазара за началото на образователната година?

Американците са доста изобретателни, споделя Бевърли Харцог, анализатор на потребителските финанси в U.S. News & World Report. Те се възползват от най-различни промоции и бонус акции и това понижава разноските им.

Само може да спечелите, в случай че извършите тактика, добавя тя.

За да купите единствено това, което е в действителност неотложно, специалистите предлагат да организирате замяна с познати на използвани, само че към момента годни оказва помощ, средства за писане и изобразяване, облекла, раници и други

В началото на образователната година учениците безспорно имат потребност от тетрадки, класьори, хартия, писалки и моливи, само че други покупки, като да вземем за пример нова раница или кутия за обяд, могат да бъдат отсрочени, до момента в който не бъдат пуснати в промоция, написа CNBC.

Ако не се нуждаете незабавно от нов преносим компютър или слушалки, специалистите предлага да изчакате пониженията по магазините.

В помощ на родителите бразилският институт Акату разгласява препоръки, които ще им оказват помощ да спестят пари на прага на новата образователна година.

Сред тях са търсенето на най-хубавите цени, закупуването на едро дружно с родителите на други възпитаници и повторното потребление на материали от миналата година.

От неправителствената организация допълват, че всяка година хиляди родители и възпитаници купуват нови учебни принадлежности, до момента в който в това време други изхвърлят материали в положително положение или държат предмети вкъщи, които биха могли да бъдат употребявани от други.

Насърчаването на обмена или дарението е решение, което може да бъде от изгода за доста хора. В резултат на това повече хора могат да имат достъп до материали, без да се постанова да вземат повече първични материали от околната среда, написа Ciclovivo.

Преди да отидете на пазар, анализирайте какво можете да употребявате наново от това, което е останало от миналата година. След деликатно разглеждане ще можете да скъсите листата за извършване на покупки.

Вярно е, че доста деца избират да носят нови движимости, само че това е опция да им се изясни какъв брой е значимо да не се пилее и да се използва умишлено.

10 съвета за икономии по време на инфлация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР