Миналата година Playboy спря печатното си издание, а това беше

...
Миналата година Playboy спря печатното си издание, а това беше
Коментари Харесай

Playboy става луксозна марка за мода и частни полети

Миналата година Playboy спря печатното си издание, а това беше знак, че близо 70-годишната компания ще потърси друго поле за изява. Съвременният свят ни предлага разнообразие от благоприятни условия, с които достъпът до провокативни фотоси, които кореспондират с тези на страниците на списанието, е на един клик разстояние. Поставя ли този факт обаче империята на Хю Хефнър в шах и мат?

Не може да се отхвърли, че едно нещо към момента е запазило актуалност - жаждата за прекарвания в действителния живот, които възстановяват неподправената страст и чувството за разкош, завещани от изданието Playboy. Какви са ходовете на емблематичната марка оттук насетне? Дигиталното наличие прави крачка напред, като включва първия гей мъж на цифровата си корица - Бретман Рок, с цел да притегли внимание.

Освен това на пазара излиза първокласната марка BIGBUNNY. Името е заето от неотдавна реставрирания частен аероплан " Big Bunny ". Тя е предопределен за персони, които в действителност биха чели Playboy поради публикациите. Докато главните артикули на Playboy са налични (и много масови) от години, BIGBUNNY е за хора с по-висок и изтънчен усет.

 
               

„ Playboy съставлява свободата да бъдеш това, което си и това, което искаш да бъдеш, където и да се намираш.. BIGBUNNY е най-хубавият израз на този метод на живот. Той е за общественост, която обикаля света – физически и цифрово –в търсене на нови хрумвания за изкуство, просвета, еднаквост, секс и себеизразяване “ споделя Рейчъл Уебър, основен бранд шеф на Playboy, пред „ Highsnobiety “.

Дебютната сбирка носи името “FLIGHT 001 ” и включва 25 продукта, измежду които кашмирени одеяла, халати, кожени сафари якета и куфари. Особено завладяващо е, че сбирката е снимана по стандарта за отразяване на материали за висша мода в влиятелни издания. Фотосите са справедливо обилни и са попивали приповдигнатото въодушевление, което носи BIGBUNNY.

За основаването на сбирката, дизайнерите се потапят в спомените от историята на Playboy. “Изсипахме нашите щедри  архиви на Playboy, гледахме фрагменти от истинските полети на самолета Big Bunny и черпихме ентусиазъм от невероятната мода и жанр на 70-те. Искахме да осезаем тази хармония по актуален метод, с съвременна изисканост и храброст “, споделят изобретателните шефове на BIGBUNNY Пилар Зета и Филипа Прайс.

 
               

За да подчертават върху претекста за добре скрито благоденствие, облеклата имат изпъкнал надпис „ N950PB “ - номерът от опашката на самолета Big Bunny - и тематичен текст. Единственото по-явно брандиране е истинското лого на Big Bunny, което не участва на всички места и нормално е отрязано под носа или скрито под графика. Преднамереното замъгляване е метод да се покаже сдържаният метод към демонстрацията на разкош като част от новия дух на Playboy стила.

,,От позиция на бизнеса, лансирането на BIGBUNNY показва трансформацията, която направихме - от медиен бизнес в световен начин на живот бранд “, споделя Уебър във връзка съдействието си с марки като Supreme, Amiri и Hatton Labs.

„ Бяхме изключително въодушевени от това какъв брой разнообразна беше общността на пасажерите на самолета Big Bunny и какъв брой доста се забавляваха всички дружно “, допълват креативните шефове Зета и Прайс.

Затова и са сигурни, че новият бранд BIGBUNNY ще се радва на доста нови полети в близко бъдеще, като залага на съвременен разкош, който приобщава.

Защото това не е Playboy от сбирката на чичо ни, нито желае да бъде.

 
               

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР