Миналата година Pixel Watch стартира с ограничени функции, но Google

...
Миналата година Pixel Watch стартира с ограничени функции, но Google
Коментари Харесай

Какви са промените в Google Pixel Watch 2

Миналата година Pixel Watch започва с лимитирани функционалности, само че Гугъл добави нови благоприятни условия през годината посредством софтуерни актуализации.
 Гугъл Pixel 8, Pixel 8 Pro и всичко за новите смарт телефони
Защо новите Гугъл Pixel 8 и 8 Pro са по-скъпи

Първият телефон с температурен сензор

За благополучие, Pixel Watch 2, който Гугъл показа тази седмица, към този момент разполага с цялостния набор от функционалности за смарт часовник, само че и с някои нови усъвършенствания.

Часовникът наподобява по същия метод - куполообразен стъклен дизайн с корона за ръководство, само че пък има два нови стила каишка и шест нови варианти с циферблати.
 Снимка 636776

Една огромна хардуерна смяна е материалът, от който е изработен корпусът на Pixel Watch 2, а точно 100% рециклиран алуминий.

Смарт часовникът идва с ново зарядно устройство, което към този момент може да зарежда Pixel Watch 2 по-бързо отпреди, осигурявайки му към 50% заряд за 30 минути или по-малко.

Pixel Watch 2 е с процесор Snapdragon W5 Gen 1 на Qualcomm, който съгласно компанията разрешава доста по-бърза продуктивност.
 Снимка 636778

Той работи с новата операционна система Wear 4, която за първи път дебютира в Samsung Galaxy Watch 6.

Новите функционалности включват приложения Gmail и Гугъл Calendar, опцията Гугъл Assistant да извлича вашите здравни данни и поддръжка за архивиране и възобновяване, тъй че да не се постанова да нулирате часовника, когато сменяме телефона си.

Добавена е и нова софтуерна функционалност за шерване на местонахождение при незабавни случаи.
 Снимка 636780

Pixel Watch 2 към този момент е с 40 % по-точен при премерване на пулса по време на интензивни действия, твърди Гугъл.

Има също автоматизирано пускане и прекъсване за седем тренировки, плюс образование за темпото и образование за зоната на сърдечния темп, което ни разрешава да се насочим към най-подходящ за самите нас интензитет.

Pixel Watch 2 има и два нови датчика: датчик за температура на кожата и датчик за непрекъсната електродермална интензивност.
 Снимка 636779

Първият работи като част от системата за следене на съня и може да ни покаже дали температурата ни се трансформира с течение на времето.

Вторият работи със датчика за температура на кожата, с цел да наблюдава микроскопични капки пот и може да открие физиологичен стрес.
 Смарт часовникът Redmi Watch 3 и отличната композиция сред жанр и иновация
Смарт часовникът Redmi Watch 3 и отличната композиция сред жанр и иновация

Продуктът на Xiaomi дава цялостна информация за тренировките и здравословното ви положение

Очаква се доставките на часовника да стартират на 12 октомври, като цените стартират от 349 $ за елементарния модел и 399 $ за часовник с клетъчна поддръжка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР