Миналата година основателят на Microsoft Бил Гейтс сподели в отговор

...
Миналата година основателят на Microsoft Бил Гейтс сподели в отговор
Коментари Харесай

Кой е новият телефон, който ползва Бил Гейтс

Миналата година създателят на Microsoft Бил Гейтс показа в отговор на коментар в Reddit, че персоналният му смарт телефон не е Microsoft Surface Duo, както бихме предположили, а Samsung Galaxy Fold 3.

Очевидно милиардерът бе избрал сгъваемия модел поради богатата интеграция с артикули на Microsoft, както и поради огромния главен екран, който му разрешава да не носи със себе си таблет.   

Гейтс наподобява към този момент е с нов телефон и той още веднъж не е на Мicrosoft, а е чисто и просто идната и усъвършенствана версия на сгъваемия флагман на Samsung - Galaxy Z Fold 4, който се появи в края на лятото на 2022 г. 
 Снимка 583666
Източник: Samsung

Самият Гейтс разгласи това в Reddit неотдавна, когато още веднъж се бе заел да дава отговор на въпроси на необятната публика. 

Оказва се, че новият телефон му е подарък от един от шефовете в Samsung Лий Джей-Йонг, като милиардерът още веднъж акцентира удобството да не носи преносим компютър и интеграцията с Microsoft и Outlook като най-големите плюсове за него. 

След като и ние имахме опцията да тестваме Z Fold 4 в действителна работна среда в продължение на няколко дни, можем да потвърдим, че факторът “удобство ” фактически бе водещ и в нашето прекарване с модела.

Този път Гейтс обаче споделя и какви други устройства употребява в всекидневието си. 
 Снимка 602246
 

По думите му в офиса си държи няколко Surface Hub екрани, а персоналният му компютър е Surface Studio. 

Уви, основателят на Windows и този път не разкри нито по кое време бихме могли да чакаме нови Surface Duo телефони, нито дали въобще има проекти за такива. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР