Миналата година нямаше Биг брадър ол старс“, но тази есен

...
Миналата година нямаше Биг брадър ол старс“, но тази есен
Коментари Харесай

Големия брат наесен събира отново любими риалити герои

Миналата година нямаше „ Биг брат ол старс “, само че тази есен продуцентите ще създадат завръщане на формата за обичани риалити герои. Както „ ШОУ “ към този момент писа, есента започва „ ВИП брат “, а незабавно след него ще гледаме и „ Биг брат ол старс “. От кухнята на предаването издадоха, че към този момент се водят договаряния с някои от евентуалните участници. На този стадий сигурен бил единствено Димитър Господинов, който стана известен от първия сезон на конкурентното шоу „ Фермата “. За ВИП формата продуцентите към този момент си стиснали ръцете с Маргарита Хранова, фолк звездата Мария, Сашка Васева и няколко силиконки и плеймейтки. Димитър несъмнено е емблематичен участник от фермерското шоу, а играта и тактиките му за оцеляване са ненадминати. Няколко месеца след края на шоуто, което не съумя да завоюва, въпреки да бе апетитен за финалист и любим на феновете, той започва нов бизнес, пресъздаващ шоуто. Организира ексцентрични тиймбилдинги, в които връща участниците към старите български обичаи. Това му донесе спомагателни благосклонности измежду обществото и хиляди почитатели.

Мотивацията му да се включи във ‚Фермата “ е синът му Ивайло, който е с церебрална парализа поради лекарска неточност. Нуждаел се от паричната премия, която да вложи в скъпото лекуване на сина си в чужбина.


Мария е спрягана за участник в звездния формат

Интересен за медиите е и още със случая, когато някогашният служител на реда хвана крадци в столичния квартал „ Дружба “ и те стреляха по него. Тази тематика има развиване през днешния ден. Той се похвали в персоналния си профил във фейсбук, че най-сетне правораздаването е проработило. „ Точно 2 години и 4 месеца чаках този ден. На 12 февруари 2015 година след въоръжен обир аз бях на една ръка разстояние от гибелта и към момента помня патроните, които летяха към мен. Сега часът настъпи и след доста каузи индивидът, който стреля по мен, получи присъда от 12 години затвор за опита му за ликвидиране “, написа той положителната новина.

Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР