Миналата година направих една беля. Заради строгия пост имах проблеми

...
Миналата година направих една беля. Заради строгия пост имах проблеми
Коментари Харесай

Цяла България Се Моли За Богдана Карадочева! Преди Малко Изтече Информация, Че Навръх Коледа Обичаната Певица Е Била

" Миналата година направих една пакост. Заради строгия пост имах проблеми със стомаха. Сега взех решение да направя по-лекия вид - без месо и яйца. Последната седмица, несъмнено, тъкмо преди Бъдни вечер, въпреки всичко постих много строго ", призна Карадочева в изявление пред седмичник.

На Бъдни вечер тя събра цялото семейство и с молитва и прекадяване на къщата с тамян, с цел да прогони злото, посрещнаха раждането на Спасителя, написа Пик.

Богдана разяснява и завършилия неотдавна формат " Биг Брадър ", в който присъединяване взе колежката й Маргарита Хранова. От думите й стана ясно, че сходни пошли излъчвания не са по усета й.

" Гледах един-два пъти единствено поради Марги. Тя е прелестна и беше най-достойна в Къщата. Проява на храброст от нейна страна е, че въобще се съгласи да влезе. Поздравявам я за куража и за представянето й. Нито за момент не прояви уязвимост и не се поддаде на провокациите. Аз в никакъв случай не бих се съгласила да вземам участие в подобен формат. Няма да ме видите там ", зарече се Карадочева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР