Миналата година MWC в Барселона стана първото голямо изложение -жертва

...
Миналата година MWC в Барселона стана първото голямо изложение -жертва
Коментари Харесай

Три знакови компании се оттеглят от MWC 2021


Миналата година MWC в Барселона стана първото огромно ревю -жертва на ковид
(снимка: MWC Barcelona)

ИТ фирмите Sony, Nokia и Oracle оповестиха отдръпването си от Световния мобилен конгрес 2021 в Барселона, плануван за юни тази година. Те са проучили настоящите условия и са взели решение да не излагат чиновниците си на спомагателни опасности, заради продължаващата пандемия от ковид.

Компаниите оцениха рисковете, свързани с световния темперамент на събитието, ниските равнища на имунизация в множеството райони по света и възнамеряват да вземат участие единствено във виртуалната част на MWC 2021, заяви. Те чакат уредниците да могат да обезпечат онлайн събития във формата на идно комерсиално ревю.
още по тематиката
Година по-рано MWC стана първото огромно софтуерно ревю, което. Qualcomm, Lenovo, LG – други огромни обичайни участници на огромния софтуерен конгрес в Барселона – към момента не са решили дали да вземат участие в MWC 2021. По-рано Ericsson разгласи, че се отхвърли от непосредствено присъединяване в Барселона.

Въпреки очертаващата се нова лавина от отводи, уредниците на ревюто от GSMA остават и заявяват, че са подхванали всички нужни ограничения, с цел да подсигуряват сигурността на участниците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР