Миналата година бяха събрани над 370 000 леваОбщо 60 държави

...
Миналата година бяха събрани над 370 000 леваОбщо 60 държави
Коментари Харесай

Традиции от 60 държави събира благотворителния базар на Международен женски клуб-София

Миналата година бяха събрани над 370 000 лв.

Общо 60 страни ще показват културата и традициите си на тазгодишния Благотворителен базар на Международен женски клуб-София. Мащабното събитие под мотото „ Светът идва при теб “ ще се организира за 24-та поредна година на 2 декември в Интер Експо център. Базарът се осъществя с поддръжката на представители на интернационалната общественост в страната – посланици, членове на дипломатически задачи и техните фамилии, както и редица компании и доброволци.
Акцентите в програмата на събитието показаха Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб- София и основни спонсори и сътрудници. Те оповестиха, че за положителното въодушевление на посетителите ще допринесат музикалните осъществявания на Рут Колева, Поли Генова, Веси Бонева и Деси Андонова. Те ще показват своите най-големи шлагери сред 13 и 16 часа в зала 4 на Интер Експо център. Между 17 и 19 часа Устата и музикантите от „ Мехехе “ пък ще се включат в специфичното събитие „ Вечер на базара “, което ще се организира за първи път тази година.
Всички доходи от базара по традиция ще бъдат дарени за благотворителни начинания и планове, които базарът поддържа. През 2017 година на събитието бяха събрани 373 000 лв., с които бяха подкрепени 24 значими дела – най-голяма част от тях в помощ на деца без родители или с разнообразни болести, както и възрастни хора с увреждания.
Целта на мероприятието е тази година да реализира още по-голям триумф.
Президентът на Международен женски клуб- София описа, че на щандовете на всяка страна хората ще могат да купят обичайни храни и питиета, ръчно направени артикули, сувенири, бижута и присъщи дрехи. Сред италианските оферти, да вземем за пример, ще има висококачествени тоалети, които ще се продават единствено на базара.
Стандартните билети ще са на цена 6 лв., за пенсионери и възпитаници – 2 лв., а фамилните – за две деца и двама възрастни 14 лв.. Предварително ще се продават с отстъпка и в мрежата на Ticketportal.bg, Както всяка година, ще има опция за ВИП билети, които дават правото да се посети базара още в 9.00 часа. Цената на ВИП билета е 25 лв..

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР