Миналата година беше първото посещение на Уилям и Кейт в

...
Миналата година беше първото посещение на Уилям и Кейт в
Коментари Харесай

Принц Уилям остава без Кейт

Миналата година беше първото посещаване на Уилям и Кейт в Съединени американски щати от 2014 година насам. Поводът беше церемонията по раздаването на премиите на принца Earthshot Prize, а всички погледи бяха приковани върху брачната половинка му в прилепнала зелена рокля в звук с екологичната устременост на събитието.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Earthshot Prize и колието на лейди Даяна, с което е принцесата на Уелс
Когато всички погледи са привлечени от Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс с увещание за принцеса Даяна

Тази година Earthshot Prize ще се раздават в Сингапур по-късно повече от седмица. Кейт Мидълтън обаче няма да пътува със брачна половинка си за отчаяние на всичките й фенове в Азия - тя остава в родината си, тъй като 10-годишният принц Джордж има изпити по същото време.

Принцът на Уелс обаче ще остане в Сингапур повече време - той идва там на 5 ноември, а същинската гала по отличаването на петте най-хубави екологични плана ще се състои на 7 ноември. Всеки от спечелилите ще получи по 1 милион английски паунда финансиране.

Принц Уилям ще се включи и в редица други действия по време на престоя си като срещата за разискване на противозаконната търговия с диви животни United for Wildlife. Както и в срещи сред бизнеси и вложители с финалистите на Earthshot Prize.
 Снимка 598164

Най-атрактивно обаче ще е обичайното съревнование с лодки-дракони - присъщ спорт за тази част на Азия. Последното сигурно е нещо, в което принцесата на Уелс би блеснала, в случай че присъстваше.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР