Миналата година Българският спортен тотализатор започна една страхотна кампания –

...
Миналата година Българският спортен тотализатор започна една страхотна кампания –
Коментари Харесай

Део и Габриела Петрова за предизвикателството "Заедно за българския спорт"

Миналата година Българският състезателен тотализатор стартира една страхотна акция – " Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт ". Мисията ѝ е да стимулира хората да спортуват и водят по-здравословен метод на живот.

Снимка: btvnovinite.bg

Идеята на акцията е да покаже, че за всеки човек, без значение от възраст и пол, има подобаващ спорт и метод за повече придвижване.

Снимка: btvnovinite.bg

През миналата година водещите на тотото Део и Марина Кискинова спортуваха битка, бадминтон, боулинг, снукър и скуош. Преди дни, Део премери сили и с топ спортисти, като бяга дружно с тях в Южния парк на минус 8 градуса.

Снимка: btvnovinite.bg
„ Имам 4 обичани спорта – тичане и велосипед – за града, уиндсърфа и сноуборда обаче са ми спортове – занимание, в които ми е сърцето”, показа Део в предаването „ 120 минути” по bTV.

По думите му в уиндсърфа се сплотяват две стихии – вятъра и водата. Това е доста опияняващ спорт и много сложен за упражняване,посочи Део. Той показа още, че в никакъв случай не е пушил.
Габриела Петрова с упоритост за орден от международното (ВИДЕО) Нова година, нови цели
Състезателката по троен скок Габриела Петрова също взе участие в предизвикването на Българския състезателен тотализатор.

Габриела Петрова стартира с карате, само че се трансферира към тройния скок. „ Включиха ме в един асортимент за съревнование сред учебни заведения в Харманли по щафетно тичане, моят първи треньор Иван Еджиев ме откри за леката атлетика и беше доста непрекъснат да ме убеди, че леката атлетика е моят спорт”, изясни тя за началото на спортната си кариера.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР