Миналата година август месец излъчихте кадри от биячите на маркетинговия

...
Миналата година август месец излъчихте кадри от биячите на маркетинговия
Коментари Харесай

Стоматолог твърди, че е пребиван от същата банда като Слави Ангелов

Миналата година август месец излъчихте фрагменти от биячите на маркетинговия шеф от „ Левски “. Заглеждайки се забелязах, че метода по който ходеше един от тези реализатори е подобен с това, което се случи с мен 3 години по-рано. Това сподели пред bTV стоматологът доктор Георги Цалов, който твърди, че е жертва на бандата, пребила журналиста Слави Ангелов.

Това се е случило в столичния квартал „ Хаджи Димитър “, където на 17 март беше пребит основния редактор на „ 168 часа “ Слави Ангелов. Маркетинговият шеф на " Левски " е пребит в същия регион през август предходната година.

„ Аз доста години не намирам правилни отговори. Нападнаха ме в една дъждовна вечер на 20 февруари. Оставайки колата си се разминах с 2 момчета с качулки, с цел да вляза във входа. В момента в който се изравниха с мен последва удар в главата. Аз се опрях на стената, те се редуваха ту единия ту другия ме удряха с боксове в главата. Появи се трето лице, което ме удряше по десния крайник с бухалка или тръба, жестоки удари. Счупи ми левия крайник. Като паднах на земята двама се върнаха в тил, този който доста добре видях поради метода на вървене и държанието му ми подсетиха на фрагментите. Всичко падна в краката ми, ключове, портфейл, телефон, тъкмо като при Слави Ангелов. Затова мисля, че е поръчка от някого. Изпълнителите са ясни, едни и същи, към „ Герена “, там върлува тази тайфа. Това са евентуално бойци подготвени.

„ Година време не можех да работя, 6-7 месеца бях с лице към тавана. Единственото, което мога да кажа, че в този момент съм добре, само че бизнесът в клиниката, всичко банкрутира, наложи се да редуцирам, спря за 1 година клиниката. Много мъчно се възвърнах, въпреки всичко съм на възраст “, сподели още той. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР