Минахме метър, коментира певецът след произшествиетоНе бях сигурен дали изобщо

...
Минахме метър, коментира певецът след произшествиетоНе бях сигурен дали изобщо
Коментари Харесай

Васил Найденов пя на обезболяващи в Казанлък, натъртил си коленете при катастрофата

" Минахме метър ", разяснява артистът след произшествието

" Не бях сигурен дали въобще ще мога да стартира този концерт, коленете ме боляха доста ", призна артистът Васил Найденов в Казанлък след предизборния концерт, в който взе участие в четвъртък вечер. На път към града на розите в ранния след обяд той катастрофира на 46 км на автомагистрала " Тракия " в региона на Ихтиман. По описа на самия артист, пред тях ненадейно първокласен мерцедес внезапно понижил скоростта, вдясно имало тир и колата им се оказала в капан. Ударът в камиона бил неминуем. Найденов, който пътувал на задната седалка, си блъснал леко главата и доста повече колената. Импресариото му Ивайло Манолов, който бил зад кормилото, потърпевш повече - той е с пукнато ребро. Щетите по колата им са огромни - съгласно артиста, " половината я няма ".

Въпреки това Васил Найденов и Ивайло Манолов продължиха към Казанлък с микробуса на бенда, а домакините им в града от оръжейната компания " Арсенал " незабавно им осигуриха нужните медицински прегледи в локалната болница. Скенерът и рентгенът демонстрираха, че звездата няма счупвания и съществени контузии, а коленете му са единствено крепко натъртени, което в действителност е мъчително.

Когато схванал, че работата не е чак толкоз сериозна, Васил Найденов почнал да се майтапи и разказвал вицове. Но приел и огромна доза обезболяващи медикаменти, които го държаха в кондиция до края на концерта в препълнената зала на дома на културата " Арсенал ", който авансово бил контрактуван да продължи към час и 40 минути. Изпълненията бяха предавани и на видеостена извън пред постройката.

Певецът изиска стол единствено за една от песните си, по този начин било по сюжет, през останалото време пя прав на сцената. Дори опита и обичайните си подскоци, въпреки че очевидно му беше мъчно. Васил Найденов извърши известните си шлагери, като и песента на Тончо Русев " Стари мой приятелю ", която е известна като част от репертоара на Лили Иванова. Не пропусна и новия си шлагер " На инцидентна гара ".

Накрая излезе няколко пъти и на бис. Домакините му подариха плакет на автомат от " Арсенал ", розово масло и гюлова ракия, както и една картина.

Въпреки пукнатото си ребро, импресариото на артиста Ивайло остана от самото начало до пулта, видяха феновете.

След концерта Васил Найденов раздаде подписи на очакващите го деца. После описа, че това не е първото му произшествие на път за концерт, само че го дефинира като най-сериозното. " Е, минахме метър, огромен метър ", разяснява артистът. Той си спомни, че преди време по покана на Комсомола трябвало да пее пред бригадири, само че на път към техния лагер стъкло се стоварило от четвъртия етаж и го блъснало в гърба. Ударът засегнал някакъв нерв, болката отново била огромна, само че и тогава артистът не провалил концерта си.

Той пренощува в Казанлък и отпътува за Ямбол, където довечера също има концерт. Не стана ясно дали е запалил свещ в една от казанлъшките черкви поради шанса си да не пострада съществено при злополуката, както го посъветвали някои от домакините му.

Казанлъшкото премеждие на артиста стана мотив негови почитатели да напомнят, че в песента си от кино лентата " След края на света " по текст на Богдана Карадочева Васил Найденов пее за дядовата си къща: " С колене разрушени,/яхнали звездите,/гонехме мечтите/все там/. Е, в този момент му се случи да излезе " с колене разрушени " и на сцената, разясниха те с положително възприятие. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР