Минаха само две от контролите на Лудогорец и е рано

...
Минаха само две от контролите на Лудогорец и е рано
Коментари Харесай

Лудогорец изглежда колебливо в защита

Минаха единствено две от контролите на Лудогорец и е рано за заключения. Но има някои неща, които се набиват на очи. Новият треньор Анте Шимунджа залага на ромб в средата. Така беше и против Висла Краков (1:1), и против Волфсгоергер (3:3).

И друго обаче прави усещане. Става дума за неуверените дейности на " орлите " в отбрана. В първия мач с Висла Краков през първото полувреме играха Икоко, Пластун, Тихомир Димитров и Пинас, а през второто - Карничник, Терзиев, Вердон и Илкер Будинов. Именно през втората част разградчани изглеждаха доста лабилни.
 Лудогорец II и Лудогорец III с контроли без фенове
Лудогорец II и Лудогорец III с контроли без фенове

Заради епидемията

Срещу австрийците имаше две промени - Карничник бе титуляр вместо Икоко и Вердон вместо Пластун. Но и това не промени нещата. И австрийците си правеха каквото изискат със отбраната на Лудогорец.

Да допуснеш 4 гола в два мача, пък въпреки и контроли, не приказва добре. В Словения споделят, че тимовете на Анте Шимунджа постоянно са играели мощно в защита и доста дисциплинирано въобще във фаза отбрана. Такова нещо обаче, в първите два дуела от Лудогорец не видяхме. Така че новият треньор на тима занапред ще би трябвало да работи доста и в тази тенденция - да заздрави отбраната.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР